• Rox citeste

  Scandalul | Fredrik Backman

  Am terminat de citit Scandalul, pentru mine e a treia carte de la Fredrik Backman. Recunosc că m-a prins greu, cam după primul sfert. Am fost luată prin surprindere, nu am păţit asta cu Ove şi Elsa. Cu toate acestea, n-am putut sări peste acea parte, fără ea aş fi avut doar un puzzle incomplet. Abia apoi m-a cuprins dorinţa de a da pagina după pagină, de a săpa mai adânc în poveste. Şi nu am mai lăsat-o până nu am ajuns la sfârşit.

 • motive pentru a alege Wordpress org
  De-ale mele

  5 motive pentru a alege WordPress.org

  Ţin prea mult la blogul meu. De aceea mi-am dorit să aibă propria casă, pe care să o amenajez cum vreau, fără constrângeri şi limitări. Am ales greşit prima oară şi, când mi-am dat seama, era prea târziu să mai pot schimba. Mi-am dorit să păstrez domeniul. E bine de ştiut că, în primele 60 de zile după cumpărare, domeniul nu poate fi mutat.

 • Spring SuperBlog 2019
  Blogging

  Spring SuperBlog 2019 – impresii

  Trebuie să recunosc că atunci când m-am înscris nu ştiam exact despre ce este SuperBlog, dar ştiam că e despre scris, adică timp pentru mine. Jurnal de Mămică intra aşadar în competiţie. Pierdusem deja câteva zile din timpul acordat pentru prima probă, dar îmi doream mult să ajung finalistă, acesta era visul cu care porneam la drum. Poate pentru unii dintre superbloggeri un 85 (nota mea la prima probă) ar fi fost prea mic, dar pentru mine a însemnat destul de mult. M-am ambiţionat să scriu mai bine la probele următoare, să iau note mai mari.