Dragoste în contratimp

Dragoste în contratimp | Beth O’Leary

Ce poveste savuroasă! Nu cred că puteam alege o carte mai potrivită în acest moment, deşi îmi e întotdeauna greu să mă hotărăsc. Am citit despre Beth O’Leary că ar fi considerată noua Jojo Moyes. Personajele ei pline de viaţă mi-au adus zâmbetul pe buze încă de la început şi nu mă mai puteam desprinde. Ba chiar o ademeneam pe colega mea, dându-i şi ei câteva detalii despre poveste.

Un nou început Kristin Hannah

Un nou început | Kristin Hannah

Am adăugat-o pe Kristin Hannah pe lista autorilor preferaţi după ce am citit Aleea cu licurici. Mi-a plăcut atât de mult cartea ei încât m-am cufundat în poveste de la primele pagini. Aşteptările privind Un nou început erau mari. Am început să citesc cartea acum o lună şi după trei săptămâni eram abia la jumătate.

gradinita

Cât de importantă este grădiniţa în educaţia celor mici?

Mi-ar plăcea să găsesc un răspuns la întrebarea de mai sus. Planurile noastre pentru viitorul apropiat s-au năruit când am aflat că nu avem loc la grădiniţa din sat. E numai una şi nu ştiu câte locuri are, dar n-am avut noroc. Căci, dacă nu-i obligatorie, partea cu înscrierile funcţionează după regula “primul venit, primul servit”, iar la un moment dat se strigă “revendicat”, ca la licitaţii. Simplu, sec.

pagina de pornire WordPress

Cum să-ţi construieşti singur pagina de pornire pentru WordPress

Îmi place să folosesc o pagină de pornire statică pentru blogul meu. Aspectul clasic, sub forma unei înşiruiri de articole, mi se pare puţin depăşit. Desigur, dacă eşti încă pe WordPress.com şi nu ai achiziţionat un plan business, acest articol nu te ajută, din simplul motiv că nu îţi este permisă instalarea modulelor. Se adresează, în schimb, celor care folosesc WordPress.org. Am subliniat aici câteva motive pentru care merită să optezi pentru cea de-a doua variantă.