Creativitatea este despre inventivitate, experiență, învățare, greșeli, amuzament, asumarea unor riscuri și încălcarea unor reguli – Mary Lou Cook

Bună şi bine ai venit!

Sunt Rox. Dacă ai ajuns pe pagina asta, nu e o întâmplare. Sigur vrei să afli mai multe despre mine. Vezi tu? Eu nu prea mă pricep să vorbesc despre asta şi de multe ori schimb subiectul. Totuşi, nu pot face acelaşi lucru şi aici. 😀

Să vedem ce iese.

În primul rând, pot pune în evidenţă statutul de mamă. De băieţel nici brunet, dar nici blond. Curios din fire, isteţ şi vorbăreţ. Butonăm în tandem şi se supără dacă nu-l las. Aşa se explică, cumva, postările rare. Uneori e şi din cauză că memoria mea a cam avut de suferit în ultimii trei ani. Dacă îmi vine vreo idee de articol şi nu o notez imediat, sunt şanse să se piardă în neant. Oricum, nu scriu să fie.

Am şi pasiuni. Ele îmi oferă un sentiment de bogăţie.

Îmi place să citesc atunci când am timp şi când simt setea aceea de a deschide cartea. Altfel nu-mi iese.

Îmi place să creez. În format digital, nu am fost înzestrată cu talent să pot desena. Ce? Logo-uri când mă loveşte inspiraţia, pe care le poţi vedea în galeria de mai jos. Păi cum aş fi schimbat vreo cinci în trei ani de blog, dacă nu le-aş fi creat chiar eu? Sunt mândră de fiecare şi te anunţ că e posibil să avem păreri diferite. Nu le-am folosit pe toate pe blogul meu.

Îmi place să-mi bat capul cu tot ce înseamnă WordPress. De la instalare şi rezolvare probleme diverse, la linii de cod şi personalizare până la cel mai mic detaliu. După doi ani de blog am încercat să ofer o imagine profi blogului meu, prin folosirea unei palete de culori specifice şi tot felul de mici detalii ce se regăsesc peste tot pe site. Mă ocup singură de tot ce înseamnă Jurnal de Mămică. Mai greşesc, e omeneşte, dar recunosc atunci când mi se întâmplă şi rezolv. Nu mă ascund după deget, ba chiar împărtăşesc cu tine din experienţele mele.

Am ajutat un prieten să dea formă site-ului la care visa şi sunt tare bucuroasă că am reuşit să îl aduc la înălţimea aşteptărilor lui. Prin urmare, îmi doresc să transform acest hobby într-un job part-time. Aşa că, dacă vrei o schimbare pe blogul tău sau vrei să începi de-acum, nu ezita să-mi scrii folosind formularul de contact aflat pe pagina principală.

Acum te las să răsfoieşti articolele.