Asta e casa mea de vacanţă

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:5 mins read

Nu există vacanţă mai frumoasă decât aceea pe care o petrec acasă. Printre lucrurile dragi mie, trezindu-mă de dimineaţă în dormitorul special amplasat pentru a surprinde cât mai mult din frumuseţea răsăritului. Într-o casă cu terasă primitoare, locul în care beau cea mai bună cafea şi unde domneşte relaxarea. Aceea este casa în care nu stau cu ochii pe ceas, dar am senzaţia că timpul stă în loc. Are o privelişte care mă vrăjeşte, dar care îmi permite în acelaşi timp să rămân cu picioarele pe pământ. E casa mea de vacanţă şi îmi doresc să o transpun în realitate.

Mă gândisem şi mă răzgândisem de multe ori în privinţa locaţiei. Iubesc marea şi liniştea pe care mi-o oferă, dar ştiam că aş merge să o văd numai în sezonul cald. În schimb, ideea de a-mi petrece vacanţele la munte îmi surâdea în orice moment. De aceea, conceptul de casă de vacanţă la munte câştiga tot mai mult teren odată cu trecerea timpului.

Casa mea de vacanţă la munte

Am visat dintotdeauna să am propria cabană cu pereţi din lemn rotund. Aspectul ei mă duce cu gândul la căsuţele din poveşti. Însă oricât de mult mi-am dorit să fie după preferinţele mele, în acel moment nu aveam prea multe cunoştinţe în domeniul materialelor de construcţii şi nici nu puteam investi mult timp pentru a construi una. Aşa că am căutat să cumpăr o casă veche, bătrânească, pe care să o renovez. Când am găsit-o pe cea potrivită, am ştiut că va fi a mea şi am trecut la pasul următor.

Am căutat materiale de construcţii în Predeal, dar n-am prea avut succes. Oferta era limitată şi ceea ce găsisem în magazinele de profil nu se potrivea deloc cu ceea ce îmi doream pentru casa mea. Apoi, depozitele localizate în cel mai apropiat oraş aveau preţuri mai mari decât îmi puteam permite şi totalul estimat depăşea lejer bugetul pe care îl alocasem pentru renovare. Lista nu era lungă. Am vrut tencuială decorativă pentru exterior, şindrilă pentru acoperiş şi pavaj cât pentru o alee până la poartă. La acestea am adăugat faianţa, gresia, tapetul şi parchetul pentru toată casa.

Pe drum mi-am pierdut speranţa. Ceea ce părea simplu de realizat la început se transformase într-un proiect amplu. Un proiect pe care îl tot amân de câţiva ani şi pe care îmi doresc să-l duc la bun sfârşit. Acum e mai simplu, mai rapid şi mai ieftin pentru că există Vindem-Ieftin.ro.

Cine sunt ei?

Vindem-Ieftin.ro este o Casă de Comenzi cu o vechime de 6 ani în comerţul online, ce ne pune la dispoziţie o gamă variată de materiale de construcţii şi funcţionează în baza unei liste de cumpărături.
În puţine cuvinte, Casa de Comenzi este elementul de legătură dintre furnizor / producător şi client.

Care sunt avantajele?

* Vindem Ieftin nu înseamnă materiale ieftine sau de calitate îndoielnică, ci materiale premium, de calitate, “scutite” de taxele suplimentare (de manipulare şi depozitare).

* Drumul mai scurt de la furnizor la beneficiar se traduce în materiale în stare excelentă, ce au fost păstrate / depozitate în condiţii optime.

* Transport asigurat oriunde în ţară, direct de la producător.

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmez pentru a comanda?

* Fac lista cu necesarul de materiale. Vreau să profit la maxim de această tranzacţie şi pun în plus şipca metalică quartz şi stâlpii de gard.

* De îndată ce lista este completă, o trimit prin intermediul formularului prezent pe site-ul lor, pentru a salva timp.

* Aştept oferta personalizată, pentru a studia preţurile şi pentru a o compara ulterior cu ofertele celorlalţi furnizori.

* În cele din urmă, trimit răspunsul meu şi, în cazul în care acesta este afirmativ, achit integral proforma şi aştept marfa.

Iată, a venit momentul să trec la fapte, să acţionez pentru a-mi îndeplini visul. Tu ce mai aştepţi?

Asta e casa mea de vacanţă. Acolo vreau să mă retrag atunci când am nevoie de relaxare şi aer proaspăt. Îi aparţin şi-mi aparţine şi ştiu: nicăieri nu-i ca acasă.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, proba 3
Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

Leave a Reply