Retrospectiva anului 2019: top 5 cele mai citite articole

În urmă cu un an publicam top 5 cele mai citite articole în 2018. Vreau să continui această tradiţie şi vă dezvălui prin intermediul acestui articol top 5 cele mai citite articole în 2019.

1.O viață și încă o zi – volumul 1 | Alexandru-Mihai Gulie

Pentru al doilea an consecutiv, acest articol a strâns cel mai mare număr de vizualizări. O poveste puţin tristă, despre cât de mică este lumea şi cât de vulnerabili suntem în faţa destinului. Este o carte cu multe învăţăminte, pe care v-o recomand şi vouă.

2.Dieta fără înfometare sau cum să slăbeşti sănătos

Un articol scris pentru ediţia de primăvară a competiţiei SuperBlog. O poveste adevărată (a surorii mele), despre lupta cu kilogramele, câştigată încet, dar sigur. În niciun caz cu înfometare. Eu îl consider un articol util. Voi?

3.Te las să pleci | Clare Mackintosh

O carte tulburătoare, pe care am citit-o cu sufletul la gură, în special după prima parte. Ador stilul lui Clare şi aş alege oricând să citesc o carte de-a ei. Despre a doua încă nu v-am povestit, urmează.

4. Seria „Mai presus de el” | Dama de Treflă

Este o serie care mie, personal, mi-a plăcut. V-am povestit despre toată seria într-un singur articol pentru că mi-a fost greu să le despart. Îmi amintesc că abia revenisem la citit după o pauză lungă şi le-am împrumutat bucuroasă de la prietena mea. Le-am citit rapid, nu prea le lăsam din mână.

5.Aș mai naște o dată în Irlanda

Zi de primăvară, soare arzător şi inspiraţie pentru un articol. Amintire! De asta iubesc să scriu pe blog: recitesc cu drag articolele, chiar şi după o perioadă mai lungă. Toate la un loc alcătuiesc o poveste. A mea!


Ei, cum vi se pare acest top 5 cele mai citite articole? Aştept cu interes răspunsul vostru în comentarii.

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply