Ajunul în care n-am plecat nicăieri

Anul acesta a fost printre singurii ani în care am stat pur şi simplu acasă, în pijamale şi ne-am uitat la filme. Ne-am luat câte o cană cu vin fiert la canapea şi ne-am bucurat de căldură. A fost Ajunul în care n-am plecat nicăieri. Am fi putut face asta şi într-o ţară exotică, dar oare ar fi avut acelaşi farmec?

Suntem oarecum dependenţi de rutina de somn a celui mic şi, pe la 10 seara, el cădea deja din picioare. În situaţia de faţă, pentru un singur lucru vă invidiez pe voi, cei de acasă: pentru faptul că aţi văzut/simţit/v-aţi jucat cu zăpadă. Mi-e dor şi mie şi parcă acum aş construi cu mai mare entuziasm un om de zăpadă în spatele casei, să-l decorăm împreună şi să ne ţină companie până vine soarele să ni-l topească.

Citeşte şi În prag de 2019. An Nou Fericit!

Rezoluţii nu am, nici nu-mi fac, niciodată. Dorinţe, prea puţine. Am tot ce-mi doresc. E ceva ce am învăţat de-a lungul timpului: dezamăgirea asociată dorinţelor neîmplinite e mai amară decât cea mai neagră cafea din lume. Mă rog, în schimb, pentru puţin mai multă răbdare. Acolo s-au subţiat rândurile. E greu şi se mai lasă.

Pe blog n-am mai scris cam de când s-a încheiat SuperBlog-ul, dar sigur aţi observat şi voi. De citit, n-am mai citit de aproape o lună, deşi începusem “Fetiţa care a salvat Crăciunul” şi ar fi fost frumos să o termin în sezon. Perioada sărbătorilor este una relaxantă pentru mine, din momentul în care mă detaşez de toate treburile casnice. Atât de relaxantă încât nici n-aş vrea să mă ridic din pat. Mă refac! 😀

Încă încerc să mă adun, să revin la hobby-urile mele. Până una alta, am lucrat în culise: am logo nou, blogul meu s-a înnoit în noaptea dintre ani. Şi tema i-am schimbat-o recent şi mă bucur că e extrem de personalizabilă.

Sper că-mi veţi fi aproape şi în 2020. Vă urez tuturor un an bun!

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply