Michelle Rosenberg spunea că un cadou e asemenea unui glob de cristal ce-ţi dezvăluie prin miraj emoţii şi stări sufleteşti. Eu cred că are dreptate. Viaţa m-a învăţat că cele mai apreciate cadouri sunt cele care poartă amprenta personală.

Ultimul cadou de acest tip, pe care l-am făcut de curând, a fost o invitaţie digitală de botez pentru prietenii noştri. Şi ei sunt plecaţi din ţară şi nu ar fi avut posibilitatea să se ocupe de comanda şi de distribuirea lor. Ideea mea a fost, deci, primită cu bucurie şi entuziasm. Asta îmi este răsplata.

În ultima perioadă, am învăţat multe despre programele de editare. Pentru că trăim în era tehnologiei, iar majoritatea veştilor ajung la noi pe cale virtuală, m-am gândit să contribui în acest mod la evenimentul special al prietenilor noştri. Am creat invitaţia cu drag, ţinând cont în acelaşi timp de preferinţele lor. Gestul meu a fost extrem de apreciat şi nu pot decât să mă bucur.

Aceeaşi idee, de cadou personalizat, a stat şi la baza alegerii cadoului de Crăciun pentru băiatul nostru.

Crăciunul trecut a fost primul în care bradul nu a mai fost în siguranţă. Robert începuse să meargă şi orice lucru nou sau diferit îi stârnea curiozitatea. Nu ne-am priceput atunci să îi alegem un cadou potrivit, deoarece nu prezenta interes pentru ceva anume. Poate doar pentru lingurile de lemn, la care avea oricum acces cu uşurinţă.

El a crescut înconjurat de cărţi şi îmi creştea inima de bucurie când îl vedeam răsfoindu-le. Iar de puţin timp am observat că este din ce în ce mai interesat de pozele şi videoclipurile cu el în perioada de bebeluşie. Din păcate, până acum am păstrat amintirile doar în format digital şi el nu le poate accesa.

Iată că, după încă un an în care am adunat o mulţime de jucării, putem spune că am găsit cadoul ideal pentru el. Carte cu personalitate, librăria virtuală cu amintiri la baza căreia se află povestea de iubire a doi tineri îndrăgostiţi, ne-a fost complice. Ne-a pus la dispoziţie un template, uşor de personalizat cu ajutorul unui program de editare intuitiv. Noi am contribuit cu pozele şi uitati ce-a ieşit:

Această carte personalizată este deosebită şi extrem de plăcută la atingere. A venit în format A5, are coperţi tari, buretate şi foi lucioase subţiri. Abia aştept să o împachetez şi să o aşez sub brad. Perioada sărbătorilor de iarnă este una încărcată de magie, iar pentru noi este ideală pentru a petrece timp frumos alături de cei dragi. E cu miros de brad, aromă de scorţişoară şi cadouri de suflet.

Dacă sunteţi în căutare de cadouri, daţi-le o şansă cărţilor cu personalitate. Vi le recomand cu drag! În acest moment, sunt disponibile pe site template-uri pentru mamă, iubit/iubită şi copil, pe care le puteţi personaliza cum vreţi. Puteţi scrie propria poveste, dacă vă simţiţi inspiraţi şi creativi.

Cum vi se par? Aştept impresiile voastre în comentarii.

cadou

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 24 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: Carte cu personalitate
Sursă foto, video: arhiva personală

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. E gratis! Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.


Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments