Dragii mei, cred că a venit momentul să fac o dezvăluire. Ce-aţi crede dacă v-aş spune că jobul din ultimii ani este doar o mască pe care o folosesc pentru a-l ascunde pe cel adevărat?

Am căutat un job care să nu mă scoată din anonimat şi observ că a fost o alegere excelentă. Ce-aţi spune dacă aţi afla că, de fapt, în tot acest timp, am învăţat cum să fiu spion?

“Nu e uşor să fii spion”, mi-am zis.

Mi-am îmbunătăţit, în primul rând, condiţia fizică şi flexibilitatea cu antrenamente intensive la sală. Un spion trebuie să fie capabil să îşi învingă adversarul şi să iasă cu uşurinţă din situaţii periculoase. Au urmat exerciţii complexe de echilibristică şi şedinţe de tir sportiv.

Am căutat apoi o agenţie de spionaj şi am aplicat pentru un post. Când mă aşteptam mai puţin, am primit un email în care eram informată că am fost acceptată şi mi se propunea să particip la castingul pentru noua echipă Charlie’s Angels.

Aşa că, după zeci de filme de acţiune urmărite de pe canapea şi în cinematografe, am hotărât să-mi dau şansa de a experimenta ceva inedit pentru mine. Am spus DA provocării şi m-am pregătit cum se cuvine pentru job.

spion

“Oi avea eu abilităţi de spion, dar despre actorie nu ştiu nimic.”

M-am înscris la un workshop intensiv de actorie, de o săptămână. Acela a fost primul şi cel mai important pas din tot procesul. Prin intermediul lui, am aflat secretele care stau la baza unei cariere în actorie. Subiecte precum improvizaţie sau dialog mi se păreau floare la ureche la terminarea cursului. Trebuia să dovedesc că sunt cea mai bună şi că merit să fiu aleasă, nu?

Condiţia fizică bună a fost întotdeauna un atu. Mai aveam puţin de lucrat la echilibru şi ţintă. De ce? Păi cine-a văzut spion (în filme) care să nu-şi menţină echilibrul indiferent de situaţie, să nu nimerească ţinta şi să nu ştie să folosească arma din dotare? Consider că echipa din spatele camerelor de filmat nu poate face minuni, dacă tu nu eşti pregătit pentru un asemenea rol.

De ce spion şi, mai ales, de ce un înger? Pentru că îmi place adrenalina, acţiunea îmi pune sângele în mişcare. Îngerii sunt femei puternice, iar eu mi-am propus să fiu unul dintre ei. Acest rol m-a ajutat să îmi înving multe frici, să îndrăznesc, să am curaj. Cred că personalitatea mea şi înclinaţia spre activităţi masculine (deh, ce să-i faci? Am fost mereu “băiatul” tatii, chiar dacă nu a avut niciunul, ci doar trei fete) mi-au facilitat calea spre succes.

20 de femei puternice au ajuns în etapa finală de selecţie, printre care şi eu.

Luptele corp la corp au fost adevărate provocări. Ne-au fost testate aptitudinile de mânuire a armei şi viteza de reacţie. Dar şi abilitatea de a reţine recomandări şi de a aplica cu succes tehnicile cascadorilor.

Am trecut şi de teste. Doamne, ce emoţii! Când am văzut-o pe Banks (Bosley) consultându-se la final cu Patrick (John Bosley) şi arătând în direcţia mea, mi s-a pus un nod în gât. Am reuşit!

Charlie’s Angels se lansează oficial în România pe 29 noiembrie 2019. Trailerul este acesta:

Pe mine nu mă veţi vedea jucând, iar motivul este simplu: acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019, proba 23.
Sponsor: InterComFilm
Sursă imagini: InterComFilm

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. E gratis! Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.


Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments