Cum mă simt când port eşarfa mea preferată

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:3 mins read

Iar vine iarna şi eu nu mă simt deloc pregătită. Azi dimineaţă, de pildă, telefonul îmi arăta -5 grade şi pe lângă casă îngheţase fiecare firicel de iarbă. Am avut curajul totuşi să deschid uşa şi obrajii mi-au amorţit instant. Aşa m-am trezit şi am realizat cât mi-e de dor de eşarfa mea preferată. Pentru că, pentru mine, eşarfa are în primul rând un rol practic, mă protejează de frig, şi abia apoi unul estetic.

Eşarfa mea preferată stătea uitată într-un colţ de şifonier, nu o mai purtasem de cel puţin doi ani. Ador eşarfele moi, pufoase şi plăcute la atingere, uni sau în carouri. Majoritatea hainelor mele sunt lipsite de culoare. Prin urmare, eşarfele sunt pata de culoare, punctul forte al întregii ţinute.

Meli Melo este locul în care poposesc, ori de câte ori simt nevoia să fac o schimbare, încă din perioada facultăţii. Acest brand 100% românesc (a cărui poveste a început în 1998, odată cu primul magazin deschis în Bucureşti) s-a transformat într-un marketplace complex şi diversificat. În prezent, pe lângă varietatea mare de accesorii şi bijuterii, Meli Melo comercializează articole vestimentare, decoraţiuni interioare şi obiecte de bucătărie. Personalul lor prietenos m-a ajutat mereu să aleg produsele care îmi pun în valoare calităţile.

Obişnuiam să port eşarfe:

❅ Zi de zi, cu scopul de a completa ţinuta şi de a o pune în valoare.

❅ În timpul plimbărilor pe plajă, după o doză sănătoasă de soare şi o binemeritată pauză pe şezlong. Uit că port doar un costum de baie pe sub eşarfă. Mă simt elegantă, momentul perfect pentru o poză.

eşarfa mea preferată

❅ La ocean, unde vântul furios pătrunde până la oase în cea mai mare parte a anului. Când ţinuta e prea colorată, optez pentru eşarfele în culori neutre. Chiar sunt de efect când viteza vântului depăşeşte şi 100 km/h. Pe testate!

eşarfa mea preferată

Le-aş fi folosit şi pe post de accesorii pentru păr sau accesorii pentru poşetă, dacă cele din mătase mi-ar fi fost mai mult pe plac. Pentru păr aleg, în schimb, bentiţe şi diademe care să-mi evidenţieze stilul.

E incredibil impactul pe care îl are eşarfa mea preferată asupra stării de spirit. Sunt tot eu şi sunt pregătită pentru o nouă întâlnire cu mine, cea de acum, şi totuşi aceeaşi de acum doi ani. M-am redescoperit şi, pentru o clipă, am uitat de frigul de afară. Mă simt specială, feminină, pregătită să înfrunt provocările zilei. Nu înainte de a imortaliza momentul cu un selfie 🙂

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 22 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: Meli Melo
Sursa foto: arhiva personala

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 2 Comments

    1. Rox

      Multumesc la fel, Issabela! <3

Leave a Reply