Ceasuri de damă Fossil – 3 modele pentru 3 ţinute diferite

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:3 mins read

Pasiunea mea pentru ceasuri îşi are originea în copilărie, încă de când nu ştiam să le citesc. Pe unele mi le-am cumpărat singură, pe furiş, cu banii strânşi în puşculiţă. Pe altele le-am primit cadou de la oamenii dragi şi m-am asigurat că ştiu şi ei cât de mult îmi plac.

Nu am refuzat niciodată un ceas şi nici nu m-a interesat vreodată marca. Ador diversitatea, cadranele colorate, cu mesaje sau fluturi, cu brăţări din piele. Doar din necesitate aş alege un ceas care să aibă brăţara metalică sau textilă.

Tendinţele se schimbă oricum cu o viteză uimitoare. Ştiu că în prezent, tot ce-i smart atrage, dar eu rămân fidelă ceasurilor clasice.

Fossil

Zic să profit de reducerile de Black Friday la WatchShop, ghidul meu în materie de ceasuri încă din 2009, pentru a-mi achiziţiona un model nou. WatchShop.ro oferă o gamă variată de branduri originale şi accesorii pentru ceasuri. Am avut la un moment dat un ceas marca Fossil care-mi era tare drag, pe care l-am pierdut în timpul unei călătorii. M-am oprit, aşadar, la categoria de ceasuri de damă Fossil, în speranţa că îl voi mai găsi pe stoc.

Ghinion, dar ce credeţi? N-am reuşit să mă hotărăsc asupra unui singur model din oferta actuală. Aşa că ideea articolului de azi mi-a venit când mi-am dat seama că adăugasem în coşul de cumpărături 3 modele diferite de ceasuri de damă. Nu-mi fac griji, stilul meu vestimentar poate fi asortat cu o gamă largă de accesorii.

Ceasuri de damă Fossil – 3 modele pentru 3 ţinute diferite

Le-aş fi comandat pe toate, dacă mi le-aş fi permis. Iată ce modele mi-au atras atenţia şi pe care le-am trimis în coş fără să clipesc:

1.Jacqueline ES4293 pentru o ţinută smart casual

Fossil

Acest model de ceas m-a cucerit cu design-ul său elegant şi aspectul clasic. Îl pot asorta uşor cu o ţinută casual compusă, de exemplu, dintr-o cămaşă albă, o pereche de jeanşi skinny şi o pereche de botine maro din piele, de aceeaşi nuanţă ca brăţara ceasului.

2.Jacqueline ES4535 pentru o ţinută fashion casual

Mă gândesc să combin acest model cu rochiile tricotate sau cu ţinutele compuse dintr-un tricou şi o pereche de pantaloni lejeri.

3.Boyfriend ES3838 pentru o ţinută casual-sport

Nici ţinutele sport (a se citi treninguri) nu-mi lipsesc din garderobă. Mă simt cel mai bine în ele, de aceea consider că aş avea o mulţime de ocazii să port acest model de ceas.

Nu cred că există combinaţii bune sau rele. Mie îmi plac accesoriile practice, puţin pretenţioase. Deşi am foarte multe modele de ceasuri, de regulă mă ataşez doar de câteva şi le port la fiecare ocazie. Încerc să le asortez cât mai bine, de cele mai multe ori îmi iese. În colecţia mea predomină ceasurile cu curea din piele, pe care le asortez cu încălţămintea. Am propriile reguli şi mă simt bine aşa, pentru că stilul meu este unic şi la fel sunt şi combinaţiile pe care le fac în fiecare zi.

Voi cum vă asortaţi ceasurile la stilul vestimentar?

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 21 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: WatchShop.ro
Sursa foto: 1 – arhiva personala, 2,3,4,5 – WatchShop.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply