Look de vedetă cu buget redus

 • Post author:
 • Post category:Superblog
 • Reading time:3 mins read

Recunoaşte: de câte ori ţi-ai dorit să ai în garderobă măcar câteva dintre ţinutele vedetelor, demne de covorul roşu? Mie mi s-a întâmplat de multe ori, deşi nu s-a concretizat niciodată. Ţinutele par scumpe la prima vedere. Dar dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi avea un look de vedetă cu buget redus, fără să renunţi la calitate.

Gala de decernare a premiilor sau lansarea unui film mult aşteptat. Aceste două evenimente au ceva în comun: ţinute extravagante, elegante sau ieşite din comun, toate alese cu atenţie pentru a atrage toate privirile. Pe covorul roşu trebuie să străluceşti, şi la propriu şi la figurat!

Pe actriţa Ana Brenda Contreras o admir de mulţi ani. O urmăresc cu interes, atât în rolurile pe care le interpretează, cât şi pe reţelele de socializare. Rezonez cu stilul şi personalitatea ei.

Am ales să adaptez ţinuta din poza de mai jos cu articole de pe Answear.ro şi trebuie să mă încadrez în bugetul de 999 de lei.

Look de vedetă

Look de vedetă cu buget redus

Black Friday vine cu reduceri de până la 70% la Answear şi eu voi profita de ocazie să îmi comand o rochie glam pentru nunta surorii mele. Provocarea de a adapta ţinuta idolului meu vine la fix. Chiar dacă nu voi fi eu vedeta evenimentului şi nici nu vreau să eclipsez mireasa, am pus ochii pe o rochie care seamănă mult cu rochia Anei. Cea aleasă de mine nu este gri, ci neagră, dar e pe placul meu oricum.

Look de vedetă

După ce mi-am ales rochia, am căutat şi o pereche de pantofi cu toc. Oricât de mult mi-aş dori să evit tocurile, o asemenea rochie nu poate fi purtată cu balerini. Apoi am accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei şi o poşetă plic.

M-am încadrat în buget? Desigur! Valoarea totală a coşului de cumpărături este 979,78 lei 🙂 Un look de vedetă cu buget redus nu e greu de realizat în această perioadă. Aş fi vrut să profit şi de reducerile la paltoane de damă, dar las pe data viitoare. În iunie nu voi avea nevoie de el.

Ce părere aveţi de alegerile mele?

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 20 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: Answear.ro
Sursă foto 1,2: Pagina de Facebook @anabreco

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 2 Comments

 1. Illusion

  O ador pe Ana Brendan Cobtreras! Felicitări pentru alegere 🙂

  1. Rox

   Multumesc, Diana! Si eu o ador. Nu a fost o alegere usoara. M-a ajutat poza cu Ana Brenda si rochia aproape identica de pe Answear.

Leave a Reply