Experimenteaza – cadouri inedite pentru amintiri pe viaţă

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:4 mins read

Atunci când suntem mereu pe fugă, ocupaţi la job sau prinşi cu treburile casnice, se întâmplă să uităm de fiinţele importante din viaţa noastră. Ritmul vieţii în secolul XXI este extrem de alert.

De multe ori, am senzaţia că zilele s-au scurtat considerabil şi nu reuşesc să mă organizez în aşa fel încât să împac toate aspectele vieţii mele. Când vreau să fac ceva pentru mine trebuie musai să renunţ la altceva. Despre sentimentul de vinovăţie asociat acestei acţiuni vă voi povesti altădată.

Adevărata prietenie rezistă timpului, distanţei şi tăcerii.
Isabel Allende

Nu am ales întâmplător acest citat. Viaţa fără prieteni este lipsită de culoare, monotonă şi tristă. Sunt de acord cu ideea că prieteniile adevărate sunt rezistente şi spun adesea că prieteniile care nu supravieţuiesc celor trei probe nici nu au existat vreodată.

Nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a dărui clipe minunate celor dragi. Un cadou deosebit poate fi făcut oricând. Eu plănuiesc să îi fac o surpriză prietenei mele: vreau să o invit să petrecem o zi ca-ntre fete.

Aş fi ales ceva din oferta de experienţe cu adrenalină, dar suntem amândouă mame de băieţi, se subînţelege că adrenalina face deja parte din viaţa noastră. De exemplu, un zbor cu balonul cu aer cald mi-ar fi plăcut mie şi s-ar fi bucurat şi ea. Însă sunt convinsă că, în această perioadă, tânjeşte după o zi de relaxare mai mult decât mine. E greu cu un copil, darămite cu doi?

Experimenteaza – cadouri inedite pentru amintiri pe viaţă

Înființat în 2017, site-ul Experimenteaza.ro creează idei, care mai apoi se transformă în clipe de neuitat. Este furnizorul tău de experienţe atunci când eşti în pană de idei pentru cadouri. Poţi alege cu încredere o experienţă din oferta lor, cu utilizare în 12 luni, pe care o poţi returna în 30 de zile, dacă te răzgândeşti sau o poţi schimba, dacă nu vi se potriveşte.

După ce am răsfoit ofertele, m-am oprit asupra unei experienţe cu relaxare: o zi de răsfăţ total cu masaj şi cină gourmet. Abia aştept să primesc voucherul cu detaliile zilei noastre speciale. Între timp, mă gândesc să redactez o scurtă scrisoare, pe care să i-o trimit prietenei mele împreună cu voucherul. Se va amuza copios, pentru că nu ne-am mai trimis demult scrisori. Trăim totuşi în era tehnologiei.

Sursă: Experimenteaza.ro

Draga mea prietenă,

Sper că supriza mea îţi va aduce un zâmbet, indiferent de starea în care te afli atunci când o vei primi. Ştiu că unele zile pot fi extrem de dificile, de aceea îmi doresc să petrecem o zi împreună cum n-am mai petrecut demult. Am achiziţionat un pachet ce include un masaj de relaxare de o oră (de când n-ai mai avut parte de aşa ceva?) într-un centru profesionist, urmat de o experienţă culinară gourmet memorabilă.

Sursă imagini: Experimenteaza.ro / Creat cu BeFunky


Îţi recomand să vorbeşti cu soţul tău din timp, toţi avem de câştigat: vom reveni mai sănătoase, pline de vitalitate şi cu chef de viaţă. Detaliile fiecărei experienţe incluse în pachet sunt descrise în voucher. Nu vom sta cu ochii pe ceas, ci ne vom relaxa, vom povesti şi ne vom bucura de aceste clipe doar pentru noi.

Cu drag,
A ta prietenă, R.


Mi-o imaginez citind scrisoarea şi simt cum se instalează o stare de bine. Ce plăcut e să dăruieşti!

Urmează exemplul nostru şi experimentează viaţa în stilul tău! Oferă cadouri inedite pentru amintiri pe viaţă 🙂

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 16 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: Experimenteaza.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply