Tehnologia LED premium outdoor, potrivită pentru a atrage atenţia

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:4 mins read

Au trecut câteva luni de când am fost acasă şi ştiu că nimic nu stă în loc, nici timpul şi nici lucrările de modernizare. Nu-mi dau seama prea bine de schimbările care se petrec de la un an la altul în oraşul nostru natal. Mi se întâmplă să mă minunez de ele chiar şi după mulţi ani. 🙂

Nu m-am mai întâlnit cu prietena mea cea mai bună, Mihaela, din perioada facultăţii. Niciodată nu ne sincronizăm, mai ales că este şi ea plecată din ţară. Îmi este dor ea, de toamna de acasă, de atmosfera familiară. Îmi e dor şi de plimbările lungi prin parc, pe aleile acoperite cu frunze arămii sau de serile la Masa Tăcerii şi Coloana Infinitului.

Pentru prima oară după mult timp, reuşim să stabilim o întâlnire: duminică, ora 20. Am senzaţia că sunt puţin în întârziere şi mă hotărăsc să iau maşina, ştiind că se poate parca la restaurantul din parc. Sensurile giratorii cu care eram obişnuită nu mai există. În schimb, observ din ce în ce mai multe semafoare în oraş. Din loc în loc, câte o farmacie nouă se face remarcată, în primul rând prin prezenţa firmei luminoase caracteristice.

Oraşul surprinde prin multitudinea de lumini şi culori. Nu conduc mult, suficient cât să-mi dau seama că tot mai multe companii, nu doar farmaciile, preferă să îşi facă cunoscută afacerea prin afişarea unor reclame luminoase. Tehnologia LED premium outdoor se pliază pe cerinţele tuturor. Mă bucur, pentru că mi-e mult mai uşor să identific de la distanţă ceea ce mă interesează. Google Maps nu mi-a fost partener de călătorie dintotdeauna. Impactul vizual este important şi este unul dintre motivele pentru care cred că ar trebui să se investească într-un panou LED, cu componente de calitate şi o vizibilitate excelentă. Când lucram eu în vânzări, scoteam în fiecare dimineaţă în faţa magazinului un suport cu afişe ce se decolorau din cauza expunerii prelungite la soare, care nu atrăgea atenţia în niciun fel. 

LED

La intrarea în parc, mă întâmpină un afişaj pentru parcări, care mă anunţă că mai sunt doar 5 locuri de parcare disponibile. Primesc cu bucurie mesajul, parcarea fiind mică şi aproape întotdeauna plină.

-Foarte util, mulţumesc! zic în sinea mea şi mă îndrept spre parcare.

Am ajuns cu două minute mai devreme, suficient cât să cobor din maşină şi să merg spre Masa Tăcerii. Îmi plac ceasurile şi îl remarc şi pe cel cu formă rotundă pe care l-au montat pe stâlpul din apropiere. Arată doar 5 grade.

-Nu am avut niciodată un ceas ca acesta, voi căuta modelul când ajung acasă.

În acelaşi timp, o voce se aude din spatele meu:

-Punctuală, ca de obicei! Se pare că aici şi-au dat mai mulţi întâlnire. Altfel de ce ar fi montat managerul restaurantului acest minunat ceas?

Mă bucur să-mi revăd prietena şi acesta e un prilej de sărbătoare, merităm o ieşire la restaurant. Mihaela locuieşte în Franţa şi lucrează în domeniul publicitar. Ştie cât de mult îmi plac ceasurile. Mi-a spus că pot cere o ofertă pe site-ul SmarSoft, dacă mi-l doresc. 

LED

Ajunsă acasă, deschid laptopul şi accesez site-ul. Găsesc acelaşi model de ceas stradal. Citindu-i caracteristicile, constat că este extrem de rezistent. Componentele lui electronice din gama industrială sunt protejate împotriva condensului şi umezelii cu un lac special pe bază de silicon, iar carcasa este fabricată din răşină poliuretanică şi acoperită cu autocolant negru, rezistent în mediul extern. Eu nu vreau să îl conectez la calculator, aşa că voi achiziţiona şi un dispozitiv GPS cu antenă externă.

Nu i-am găsit încă un loc, dar cu garanţia premium (3, 4 sau 5 ani) sau ultra-premium (7 sau 10 ani) pe care o oferă SmarSoft nu e cazul să-mi fac griji. Timpul face proba calităţii.

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 15 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: SmarSoft
Sursă foto: SmarSoft

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply