Forever casual – stilul meu vestimentar şi evoluţia lui în timp

 • Post author:
 • Post category:Superblog
 • Reading time:3 mins read

Nu am acordat niciodată prea mare importanţă stilului meu vestimentar. Am combinat piesele fără să mă ghidez după un tipar anume. De aceea, atunci când am primit provocarea de a vorbi despre evoluţia stilului meu vestimentar din adolescenţă până în prezent, am fost nevoită să răsfoiesc poze pentru a-l încadra cât mai bine, pentru a-i evidenţia trăsăturile şi schimbările. Il voi numi forever casual. 🙂

Încă din preadolescenţă începusem să-mi stabilesc nişte standarde. Îmi modificam singură hainele pe care mi le alegeau ai mei, fără să ştie şi ei: bluzele cu croială dreaptă se transformau în bluze cambrate, blugii drepţi, de băieţi (cum le spuneam eu atunci) îi transformam într-o variantă de blugi evazaţi. M-au descoperit la un moment dat, nu eram croitor profesionist, dar asta nu m-a oprit. 😅 Mi-au dat ocazia să le explic mai bine ce-mi doresc.

Mai târziu, în adolescenţă, m-am lăsat influenţată de stilurile prietenelor mele. Multe ţinute pe care le observam la ele îmi făceau şi mie cu ochiul. Acum ştiu că nu era o abordare potrivită, deoarece trebuia să ţin cont în alegerile mele de mai mulţi factori, cum ar fi înălţimea, greutatea şi formele. Nu le luam pe atunci în considerare. Mă bucuram de libertatea de a alege ce vreau să port şi asta era extrem de important pentru mine. Erau totuşi destul de puţine magazine în oraşul nostru mic şi nu călătoream în împrejurimi. În plus, trebuia să aleg din marfa pe care o aveau ele în stoc.

Dintre stilurile vestimentare care s-au remarcat de-a lungul timpului cel mai mult mi-a atras atenţia stilul casual, în toate variantele lui: casual-sport, casual şi smart casual. O singură remarcă vreau să fac: nu îmi place să port încălţăminte cu toc. Aleg în schimb cizmele cu talpă joasă şi pantofii sport. Au fost ani în care am preferat rochiile, alese în funcţie de sezon. Alţi ani în care jeanşii erau nelipsiţi ori îi schimbam bucuroasă cu nişte colanţi sau pantaloni sport. Şi, în cele din urmă, sezoane întregi în care purtam doar adidaşi sau doar cizme.

O galerie foto vă va spune mai multe despre stilul meu decât pot eu să exprim în cuvinte.

Ce aş alege pentru ţinuta mea casual în 2019

Ştiţi deja că îmi plac provocările, iar de această dată vreau să vă arăt o ţinută pe care aş purta-o în prezent, cu articole vestimentare din portofoliul Answear.

Forever casual stilul meu vestimentar

Scurtă legendă:
1.Bluză Artisanatura din colecţia Medicine;
2.Bluză crem din colecţia Vero Moda;
3.Jeanşi Basic din colecţia Medicine;
4.Tenişi din colecţia Big Star;
5.Cizme scurte de iarnă din colecţia Big Star;
6.Cizme din colecţia Answear.

Sper că nu v-am zăpăcit prea tare cu articolele mele despre modă şi aştept să-mi spuneţi în comentarii dacă vă plac alegerile mele. 😀

Aţi analizat vreodată evoluţia stilului vostru vestimentar? Cât de frecvente sunt schimbările pe care le faceţi şi ce factori le influenţează?

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 12 a ediţiei de toamnă SuperBlog 2019.
Sponsor: Answear.ro
Sursă foto: Answear.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 2 Comments

 1. Illusion

  Mie îmi plac tare mult alegerile tale 🙂

  1. Rox

   Multumesc, Diana! ❤️ Ma bucur ca-ti plac 😉

Leave a Reply