Nimic mai puţin | Anna Todd

Nimic mai puţin este a doua carte a seriei Landon Gibson. Pot spune că mi-a plăcut mai mult decât prima parte, deoarece prin intermediul ei l-am cunoscut mai bine pe Landon. De-a lungul cărţii regăsim aceeaşi luptă interioară a lui Landon, sentimentele pentru Nora cântărind, de această dată, mai mult. I-am apreciat devotamentul faţă de Dakota şi maturitatea în relaţia cu Nora. Alături de Nora poate fi el însuşi.

Nora e o femeie atrăgătoare, mai matură decât Landon şi extrem de misterioasă. Îţi dă senzaţia că oricând poate dispărea, nu este uşor de citit. Am avut însă ocazia să descopăr pe alocuri povestea şi din perspectiva ei, să îi aflu sentimentele şi intenţiile. Intră în jocul lui Landon, dar nu se lasă descoperită. Îl atrage şi apoi îl respinge cu aceeaşi forţă. Îşi impune să îl ţină la distanţă, îl vede ca pe o iubire interzisă, fiind cel mai bun prieten al Tessei.

Gelozia Dakotei reuşeşte să îi îndepărteze pentru o vreme. Landon o însoţeşte în oraşul lor natal şi este singurul moment în care se simte confuz. Nora simte că nu poate concura cu Dakota, prietena lui Landon din copilărie. Însuşi Landon îi explică că îi este loial Dakotei, că prietenia lor e pe viaţă şi că nu o poate abandona. Pe de altă parte, comportamentul Norei îl intrigă şi îl ambiţionează să descopere secretul atât de bine ascuns. Chiar dacă Nora şi-a dorit să se retragă din relaţie, Landon perseverează şi află adevărul.

Citind cartea vei afla dacă acest adevăr îi va uni sau îi va despărţi pentru totdeauna.

Descriere:

La şase luni după despărţirea de Dakota, fosta lui iubită şi prietena din copilărie,Landon Gibson încearcă să se adapteze la noua sa viaţă în Brooklyn.
Landon spera că slujba de la cafenea, cursurile de la universitate şi relaţia agitată a celei mai bune prietene, Tessa, cu fratele lui vitreg, Hardin, îi vor ocupa timpul.
Dar în ultima vreme, gândul la o femeie frumoasă şi exotică, specialistă în prăjituri şi torturi, îl distrage pe Landon de la existenţa lui cuminte.

Lista mea de lecturi este variată. Aici găsiți și alte recomandări semnate de Rox 🙂

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 2 Comments

  1. Caietul Cristinei

    N-am citit nimic de Anna Todd pana acum, dar inca nu e tarziu. Am vazut ca se bucura de mare succes cartile ei, insa eu sunt fan mai mult thrillere si ma tem sa ma pierd putin in plictiseala prin povestile ei. Am senzatia ca sunt carti mai mult de traire decat de actiune…

    1. Rox

      Să știi că le lipsește acțiunea. Le aleg când vreau ceva ușurel, dar care să mă prindă. Ce să zic? Eu aștept să vină rândul seriei After. Cu aia trebuia să încep. :))

Leave a Reply