“Nu am fost peste tot, dar este pe lista mea.” (Susan Sontag)

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:3 mins read

Dacă este un spectacol mai măreţ decât marea, acesta este cerul; dacă există vreun spectacol mai măreţ decât cerul, acesta este interiorul sufletului. – Victor Hugo

Eu sunt vacanţieră începătoare, nu am avut parte de prea multe călătorii în viaţa mea. De când locuiesc într-o ţară ploioasă, mi-e foarte dor de soare, pentru că îl vedem destul de rar, iar la mare merg să mă bronzez şi să mă bucur de atmosfera relaxantă de pe marginea piscinei sau de imensitatea şi liniştea mării.

Evit plajele pe timpul zilei, sunt extrem de aglomerate şi abia ai pe unde să calci. Aleg în schimb plimbările de seară la malul mării, îmi place să simt briza pe pielea bronzată. O mare parte din vacanţă mi-aş petrece-o la piscină, pe şezlong, cu un cocktail şi o carte numai bună de citit în vacanţă. Uneori mă poţi găsi şi în parcurile acvatice, deşi nu mă dau în vânt după ele. Fobia mea de ape puţin adânci nu se împacă prea bine cu toboganele din dotare. Se distrează soţul meu şi pentru mine.

Acord întotdeauna o importanţă deosebită cazării. Noi ne programăm vacanţele din timp, simt că aşa putem găsi mai uşor ce ne interesează. Pe litoralul românesc se găsesc cazări pentru toate buzunarele, însă nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Unele hoteluri au stagnat, nu au fost niciodată modernizate. Altele vor să îşi recupereze locul pe care l-au ocupat cândva în preferinţele turiştilor, planificând cu atenţie fiecare etapă în drumul lor spre succes.

Printre hotelurile recent renovate se află Hotelul Mioriţa din Neptun. Aflat la 150 m de centrul staţiunii şi 700 m de plajă, hotelul dispune de o capacitate de 346 de camere, potrivite atât pentru escapade de weekend, cât şi pentru sejururi mai lungi cu familia la malul Mării Negre. A fost transformat cu pasiune şi, redeschis în 2018 sub un nou management, este pregatit să ofere oaspeţilor vacanţe de neuitat.

3 motive pentru care familia noastră ar alege Hotelul Mioriţa

1.Primul sejur în Neptun

Vacanţele pot deveni plictisitoare atunci când alegi să vizitezi aceleaşi locuri. Nu am vizitat niciodată staţiunea până acum.

2.Hotel cu piscină

Hotelul pune la dispoziţie o piscină pentru adulţi şi una pentru copii. Relaxare in familie!

3.Loc de joacă pentru copii

Părinţii ştiu cât e de important să îşi distreze copiii. Hotelul dispune de un loc de joacă interior şi, cu ocazia zilei de 1 Iunie, organizează ateliere creative şi activităţi de divertisment pentru toţi copiii aflaţi în Neptun, indiferent de locul de cazare.

Aşadar, dacă eşti în căutare de cazare în Neptun şi nu te-ai hotărât încă, (noul) Hotel Mioriţa ar putea fi ceea ce cauţi.

P.S.: Hotelul dispune şi de 2 săli de conferinţă cu o capacitate de 50, respectiv 100 de persoane, pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul.

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 15 a competiției Spring SuperBlog 2019.
Sursă foto: hotelmiorita.ro
Sponsor: Hotel Miorita Neptun

Leave a Reply