Casa visurilor mele cu materiale premium

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:5 mins read

Ai visat dintotdeauna să-ţi construieşti propria casă, în care să locuieşti permanent. Sau poate una de vacanţă, la poalele munţilor ori aproape de malul mării? Ţi-ar plăcea să te reprezinte până la cel mai mic detaliu, să ai libertatea să alegi produse premium la preţuri accesibile? Nu ştii încă ce-ţi rezervă viitorul, dar dacă ţi-aş spune că e posibil? Acum poţi să îţi construieşti casa cu materiale de calitate, investind mai puţini bani şi mai puţin timp în procurarea lor. Totul la câteva click-uri distanţă.

Vânzările online s-au extins în toate domeniile şi continuă să câştige teren, în defavoarea magazinelor fizice. În prezent, poţi cumpăra o mulţime de lucruri online, de la cărţi, jucării, articole vestimentare sau bijuterii la electrocasnice şi materiale de construcţii. Pentru cele din urmă, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro vine în sprijinul nostru cu un concept unic în România: cumperi toate materialele necesare construcţiei dintr-un singur loc, la preţ mai mic şi într-un timp mai scurt, beneficiind totodată de consiliere profesională gratuită. Trebuie doar să le trimiţi necesarul şi de restul se ocupă ei. Costurile livrării diferă în funcţie de zonă.

Visul meu este să construim o casă mică de vacanţă, la malul mării, unde să locuim pe perioada verii. Aş amplasa-o în staţiunea 2 Mai sau Vama Veche, deoarece acestea mi se par mai liniştite şi eu nu iubesc destinaţiile de vacanţă aglomerate. Cheltuielile asociate construcţiei unei case pot fi destul de mari şi, dacă nu ai timpul necesar să cauţi preţuri avantajoase, pierzi la final, când tragi linie. Ar fi păcat să se întâmple asta când ai opţiuni.

Nu am cunoştinţe în domeniu, nici nu cunosc modele de case de vacanţă de la care m-aş putea inspira. Însă alegerile mele se bazează pe argumente primite de la cei calificaţi, iar despre materialele pe care le consider potrivite pentru noi vreau să vă povestesc mai pe larg în continuare.

Presupunând că dispun de bugetul aproximativ pentru construcţia casei la care visez, aş împărţi necesarul de materiale în 2 categorii. În prima categorie aş include materialele pentru structura casei (pereţi exteriori şi interiori), acoperişul, geamurile şi uşile de exterior. În cea de-a doua categorie intră materialele pentru finisaj, amenajare interioară şi exterioară, utilităţi. Nu-mi doresc să investesc foarte mult în amenajarea unei case de vacanţă în care petrec destul de puţin timp, dar vreau să mă asigur că materialele sunt de cea mai bună calitate şi că, la final, mă voi bucura de casa premium mult visată.

Ce înseamnă premium pentru mine? Înainte de toate, calitate, apoi preţ. Materialele ieftine pot fi premium dacă drumul lor către tine este mai scurt. Cu cât reţeaua de intermediari este mai mare, cu atât preţul lor creşte. Casa de Comenzi livrează în toată ţara şi promite costuri cu până la 10-15% mai mici/ necesar/ proiect şi standarde premium. Indiferent că îţi doreşti să renovezi ori să construieşti din temelii, sunt convinsă că îţi doreşti să foloseşti produse de calitate. Sună bine, nu-i aşa?

Necesar de materiale premium

Dacă pentru casa noastră, care e acum la roşu, am ales cărămida, pentru structura casei de vacanţă aş alege BCA-ul, deoarece este uşor de transportat şi manipulat, în consecinţă timpul de execuţie ar fi mai mic. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. În caz de incendiu, de exemplu, BCA-ul are o rezistenţă de până la 9 ore, ceea ce îl face şi mai potrivit pentru noi. Pentru pereţii interiori, aş alege plăcile ignifuge din gips carton. Consider că este important să folosim în construcţia casei noastre, de vacanţă sau nu, materiale ignifuge. Ferestrele ADF ar contribui negreşit la confortul casei, păstrând căldura şi zgomotele la distanţă. Tabla fălţuită, cu montaj inteligent şi garanţie estetică îndelungată, este cea care completează cu succes aspectul exterior al casei.

Studiez ofertele cât timp se ridică construcţia şi pot face un necesar de materiale pentru cea de-a doua etapă. Vreau să profităm cât mai mult de energia solară, de aceea montarea de panouri solare pentru ca este esenţială. Ador stilul minimalist, aleg întotdeauna obiecte simple, de efect. Uşile de interior Porta Doors se pliază perfect pe gusturile mele, alături de o tencuială decorativă cu design subtil. Un parchet laminat, gresie şi faianţă pentru baie şi bucătărie, instalaţii termice şi electrice şi casa noastră este gata de locuit.

Amenajările exterioare dau un plus de eleganţă casei de vis. Mi-a atras atenţia în mod deosebit pavajul Umbriano Semmelrock, gri deschis, cu aspect natural de marmură, uşor de întreţinut şi rezistent la îngheţ.

Îmi pot imagina deja cum ar arăta casa noastră de vacanţă. Toate materialele despre care v-am povestit şi multe altele, în funcţie de gusturi şi necesităţi, pot fi achiziţionate cu uşurinţă şi la un preţ bun prin intermediul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, un inamic cu potenţial al depozitelor şi hypermaketurilor de profil. Până la urmă, asta înseamnă evoluţie. Concurenţa este benefică, iar noi, consumatorii, suntem cei mai câştigaţi.

Tu ce ai folosi la construcţia casei tale premium?

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 7 a competiţiei Spring SuperBlog 2019.
Sursă: Vindem-Ieftin.ro

Leave a Reply