Cadou de mulţumire în luna femeii

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:3 mins read

În momentul în care se naşte un copil, se naşte şi mama. Ea nu a existat până atunci. A existat femeia, dar mama, niciodată. Mama este ceva cu totul nou. – Bhagwan Shree Rajneesh

Luna martie este luna femeii, momentul perfect pentru a oferi cadouri femeilor importante din viaţa noastră.

Nu cred că poţi rămâne vreodată în pană de idei de cadouri pentru Ziua Femeii. Un cadou e mai mult decât un simplu obiect, e un amestec de emoţii şi sentimente, de recunoştinţă şi apreciere. Bineînţeles că mama este cea mai importantă femeie dintre toate. Astăzi, însă, aş vrea să vă vorbesc despre o persoană specială care mi-a fost alături în cel mai memorabil moment din viaţa mea: naşterea copilului meu.

Maternitatea a fost visul meu dintotdeauna. Este, cred eu, perioada cea mai frumoasă din viaţa unei femei. Am trăit la maxim fiecare moment al sarcinii: prima ecografie, primele mişcări percepute ca bătaia aripilor unui fluture, chiar şi loviturile pe care le primeam în toiul nopţii sau fix atunci când doream să mă concentrez asupra unui lucru. Toate aceste detalii m-au pregătit uşor-uşor pentru cea mai puternică emoţie pe care am simţit-o vreodată. Ziua în care ne-am cunoscut a fost ziua în care viaţa mi s-a schimbat complet, nimic nu a mai fost la fel.

Nu am avut norocul de a o avea pe mama mea lângă mine, ne despart mii de kilometri. Pe soţul meu l-am chemat când simţeam că lucrurile evoluează aşa cum ar trebui. Însă am avut alături, încă de la început, o persoană specială, o femeie care mă înţelegea înainte să îi spun în cuvinte ce nevoi am: Frances, moaşa care m-a asistat pe toată durata travaliului.

În asemenea momente, ai nevoie de susţinere, iar ea a avut grijă ca toate dorinţele mele să fie ascultate. I-am spus că e un înger şi că ştiu că mă înţelege. Nu-mi făcusem planuri, nu aveam o listă după care să se ghideze personalul medical.

Frances a ieşit din tură înainte să vină băieţelul meu pe lume, însă m-a surprins că a revenit a doua zi dimineaţă să îl cunoască. Ştiu că îşi iubeşte meseria şi aş vrea să îi mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat în cea mai importantă zi din viaţa mea. Au trecut aproape 2 ani de atunci, dar sunt convinsă că s-ar bucura să ne vadă şi să afle noutăţi de la noi.

Pentru a-i arăta recunoştinţa mea, am ales un cadou pentru medici. Borealy ne oferă cadouri cu “ingredient secret”, care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat. Putem beneficia de facilităţi precum ambalare cadou, personalizare, trimitere felicitare şi consultanţă. Setul feminin Blue Roses cu ceas şi colier este deosebit, elegant şi totodată discret, cadoul ideal pentru această ocazie.

Voi aţi oferi cadou de mulţumire?

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba 4 a competiţiei Spring SuperBlog 2019.
Sursă: Google, Borealy

Leave a Reply