După ce am publicat ultimul articol cu recomandări de cărţi pentru copii mici mi-am dat seama că ne apropiem cu paşi repezi de momentul în care Robert va merge la grădiniţă. Oh, ştiu, nu a împlinit încă doi ani. Dar uitându-mă în urmă realizez că a trecut timpul şi că peste un an vom merge să-l înscriem. Trebuie să îi amenajăm un colţ special.

Zilele trecute i-am dat un creion şi o foaie şi i-am arătat ce poate să facă cu ele. Este foarte încântat şi mă gândesc că următorul pas va fi să îl aşez la masa lui, una la care să se simtă el confortabil. Nu am achiziţionat până acum mobilier pentru copii, dar prima dată intru în mediul online să arunc o privire. De cele mai multe ori, ofertele online sunt mult mai diverse decât în showroom-uri. Aşa i-am descoperit pe cei de la Mobman.ro, producători de mobilier şcolar şi grădiniţă.

Mobilier de grădiniţă, necesitate sau moft?

Folosirea unui mobilier corespunzător vârstei copilului este foarte importantă, aşa că eu consider mobilierul de grădiniţă o necesitate. Obiceiurile pe care şi le formează la o vârstă fragedă sunt cele cu care va merge mai departe. Postura trebuie să fie corectă şi am fost conştientă de asta ori de câte ori m-am confruntat chiar eu cu dureri de spate.

Magazinul Mobman dispune de o ofertă variată şi preţurile mi se par destul de accesibile. Cu o masă din pal cu cadru metalic şi un scaun din categoria Mobilier grădiniţă colţişorul lui va fi mai mult decât pregătit pentru noi activităţi. Dacă tot ne gândim să investim în mobilier de grădiniţă pentru camera copilului, trebuie să utilizăm spaţiul în mod eficient şi să facem cea mai bună alegere pentru noi pe termen lung.

Nu dispunem de foarte mult spaţiu în camera băiatului şi ne atrage atenţia patul pliabil. Eu am fost la grădiniţă cu program prelungit şi trebuia să dormim toţi la amiază. Eram mulţi copii într-o grădiniţă mică şi, deci, cu spaţiu destul de limitat. Îmi amintesc şi acum cât de mult mă fascinau paturile pliabile, erau o noutate, ceva ce nu aveam acasă.

Am găsit un astfel de pat în categoria Pat grădiniţă pe acelaşi site. Nu credeam că se mai fabrică, dar din experienţă ştiu că este o alegere potrivită pentru un copil de grădiniţă. Adăugăm şi o saltea şi patul este pregătit pentru a fi montat şi folosit.

Mobman.ro este, aşadar, locul unde am găsit mobilier de grădiniţă pentru a duce camera copilului la nivelul următor.

Voi aţi cumpărat mobilier de la ei? Cum vi se par ofertele lor?

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.


Subscribe
Notify of
guest
20 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela Chirila
Mihaela Chirila
1 year ago

Super idei. Patul pliabil si pe mine ma fascineaza! Este ideal pentru o incapere mai putin spatioasa!

Cristina Dragomir
1 year ago

dincolo de aspectul care nu are cum sa nu ii placa celui mic, mobilarea camerei cu mobilier de gradinita este si safe. Are inaltimea potrivita si poate evita o multime de accidente.

Ioana Vlad
1 year ago

E bine ca cei mici sa aiba piese de mobilier adaptate pentru ei, iar mobilierul de gradinita e ingeneral vesel, colorat. O idee buna!

Beauty with Camy
1 year ago

este o idee tare buna, nu mi se pare neaparat un moft, daca as face camera fetitei i-as cumpara!

Mirela Marin
1 year ago

Bineînșeles că este important să organizezi un loc copilului cu mobilier adecvat vârstei de grădiniță.
Va fi tentat să se așeze corect să deseneze, va avea tot ce are nevoie la îndemână iar părinții vor avea mai multă încredere și siguranță că puiului îi este bine.

Dream big little girl
Dream big little girl
1 year ago

Idei foarte bune, mai ales pentru o camera mica. Foarte util articolul!

Rokolla
1 year ago

Pe mine ma atrage sa folosesc un pat din acela suspendat pentru ca as castiga loc in camera copilului. Nici eu nu dispun de prea mult spatiu

Newbox
1 year ago

Nu am comandat mobila pana acum de la ei. Si nici mamica nu sunt inca, dar e o idee foarte buna sa ii amenajezi copilului un colt al lui cu un birou.

Elena Chedică Mateică

Consider că mobilierul este o necesitate și nu un moft. La anul, sora mea trebuie să își înscrie copilul la grădiniță și caută să cumpere de acum mobilier, o să îi recomand magazinul Mobman.

Bratu Gabriela
1 year ago

mi se pare o idee faina sa ii creezi un spatiu familiar! si ideea cu patul pliabil e buna tare, eliberezi mult spatiu cand il strangi

Deyutza
1 year ago

Patul pliabil e chiar o idee super, mai ales daca ai spatiul mai restrans acasa

Simona
Simona
1 year ago

Super Mami! Super idei!
Bafta in tot ceea ce faci! 🤗

P.S. dau și eu o fuga pe site ( după ce culc picii din dotare) 😉

Catalina Coman
1 year ago

Chiar mi se pare o idee buna sa mobilezi camera celui mic cu mobilier pentru gradinita. Sigur este mai ok fata de alte variante, din punct de vedere al sigurantei.