mobilier grădiniţă camera copilului

Mobilier de grădiniţă, noutate în camera copilului

După ce am publicat ultimul articol cu recomandări de cărţi pentru copii mici mi-am dat seama că ne apropiem cu paşi repezi de momentul în care Robert va merge la grădiniţă. Oh, ştiu, nu a împlinit încă doi ani. Dar uitându-mă în urmă realizez că a trecut timpul şi că peste un an vom merge să-l înscriem. Trebuie să îi amenajăm un colţ special.

Zilele trecute i-am dat un creion şi o foaie şi i-am arătat ce poate să facă cu ele. Este foarte încântat şi mă gândesc că următorul pas va fi să îl aşez la masa lui, una la care să se simtă el confortabil. Nu am achiziţionat până acum mobilier pentru copii, dar prima dată intru în mediul online să arunc o privire. De cele mai multe ori, ofertele online sunt mult mai diverse decât în showroom-uri. Aşa i-am descoperit pe cei de la Mobman.ro, producători de mobilier şcolar şi grădiniţă.

Mobilier de grădiniţă, necesitate sau moft?

Folosirea unui mobilier corespunzător vârstei copilului este foarte importantă, aşa că eu consider mobilierul de grădiniţă o necesitate. Obiceiurile pe care şi le formează la o vârstă fragedă sunt cele cu care va merge mai departe. Postura trebuie să fie corectă şi am fost conştientă de asta ori de câte ori m-am confruntat chiar eu cu dureri de spate.

Magazinul Mobman dispune de o ofertă variată şi preţurile mi se par destul de accesibile. Cu o masă din pal cu cadru metalic şi un scaun din categoria Mobilier grădiniţă colţişorul lui va fi mai mult decât pregătit pentru noi activităţi. Dacă tot ne gândim să investim în mobilier de grădiniţă pentru camera copilului, trebuie să utilizăm spaţiul în mod eficient şi să facem cea mai bună alegere pentru noi pe termen lung.

Nu dispunem de foarte mult spaţiu în camera băiatului şi ne atrage atenţia patul pliabil. Eu am fost la grădiniţă cu program prelungit şi trebuia să dormim toţi la amiază. Eram mulţi copii într-o grădiniţă mică şi, deci, cu spaţiu destul de limitat. Îmi amintesc şi acum cât de mult mă fascinau paturile pliabile, erau o noutate, ceva ce nu aveam acasă.

Am găsit un astfel de pat în categoria Pat grădiniţă pe acelaşi site. Nu credeam că se mai fabrică, dar din experienţă ştiu că este o alegere potrivită pentru un copil de grădiniţă. Adăugăm şi o saltea şi patul este pregătit pentru a fi montat şi folosit.

Mobman.ro este, aşadar, locul unde am găsit mobilier de grădiniţă pentru a duce camera copilului la nivelul următor.

Voi aţi cumpărat mobilier de la ei? Cum vi se par ofertele lor?

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile, vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

 •  
 •  

20 thoughts on “Mobilier de grădiniţă, noutate în camera copilului”

 1. Mihaela Chirila

  Super idei. Patul pliabil si pe mine ma fascineaza! Este ideal pentru o incapere mai putin spatioasa!

 2. Bineînșeles că este important să organizezi un loc copilului cu mobilier adecvat vârstei de grădiniță.
  Va fi tentat să se așeze corect să deseneze, va avea tot ce are nevoie la îndemână iar părinții vor avea mai multă încredere și siguranță că puiului îi este bine.

 3. Nu am comandat mobila pana acum de la ei. Si nici mamica nu sunt inca, dar e o idee foarte buna sa ii amenajezi copilului un colt al lui cu un birou.

 4. Super Mami! Super idei!
  Bafta in tot ceea ce faci! 🤗

  P.S. dau și eu o fuga pe site ( după ce culc picii din dotare) 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *