Cele mai valoroase 5 motive să zâmbesc

Ieri a fost ziua mea. Într-o zi mult mai puțin geroasă decât cea în care am venit pe lume. A mai trecut un an, am 32, dar, dacă mă gândesc mai bine, mă simt mult mai tânără. Nu e neapărat un lucru rău. Am adunat în acest articol 5 motive să zâmbesc azi. Sunt cele care cântăresc cel mai mult.

Nu obișnuim să dăm petreceri la astfel de ocazii, nu sărbătorim cu fast. Iar ziua de ieri am sărbătorit-o în primul rând prin muncă :))

Să ne așezăm comod în fața proiectorului și să vizionăm un film sună mult mai bine decât o ieșire la restaurant. Nu doar acum, de când suntem părinți. O seară în pijamale la gura șemineului cu o cană de ceai cald și aromat e sigur mai plăcută decât una petrecută pe drumuri.

Mă gândeam să public aseară articolul, dar am adormit înainte să-mi dau seama. S-a acumulat oboseala, de dimineață îmi pot organiza ideile cu mai multă claritate. Acum știu sigur că am cel puțin 5 motive valoroase să zâmbesc.

Cele mai valoroase 5 motive să zâmbesc la 32 de ani

 1. Suntem sănătoși. Nimic nu e mai important ca sănătatea.
 2. Suntem o familie. Sunt mamă și am așteptat momentul mult timp până să se întâmple.
 3. Am părinții și surorile alături, chiar dacă sunt departe fizic de ei.
 4. Merg in continuare la job, dar petrec și mult timp acasă. Se îmbină perfect cele două situații.
 5. Am avut șansa de a putea realiza ceva acasă plecând peste hotare și profităm de ea. În alte circumstanțe ne-ar fi fost mult mai greu.

Tu ce motive ai să zâmbești azi?

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 3 Comments

 1. Amalia Popa

  La multi ani! Desi pare un cliseu, varsta e doar un numar. Conteaza cum te simti tu. Si acum, in stilul, o gluma in stilul meu…Cica daca ai peste 30 de ani si nu te doare nimic, inseamna ca esti mort 😀 Din punctul asta de vedere, eu simt cu adevarat ca traiesc :)) Hugs!

  1. Rox

   Cică mă mai dor oasele din când în când. De măsele nici nu mai pomenesc. Se pun? 😄 Multumesc! 🤗

 2. Mihaela Chirila

  Ca suntem sanatosi,ca va stiu bine fiecare la casa voastra ca aveti un loc de munca,ce motive mai bune ar putea exista? Sa nu uit ceva important. Faptul ca de 1 an si 6 luni am devenit bunici. Un statut nou. Desi ne vedem foarte putin. In rest toate bune si frumoase! 😃😍😍😍

Leave a Reply