Nimic mai mult
Rox citeste

Nimic mai mult | Anna Todd

Înainte să încep să citesc cartea Annei Todd, Nimic mai mult, am citit recenzii și păreri. Le-am găsit atât de diferite, de la o stea la cinci, încât am hotărât să îi dau o șansă. Poate ar fi trebuit totuși să citesc întâi seria After, dar ordinea în care îmi aleg lecturile e destul de neinspirată uneori.

Iată-mă așadar pășind din necunoscut în povestea cărții Nimic mai mult. Personajul central este Landon Gibson, un tânăr de 21 de ani. Problema lui este că nu se poate hotărî, nu-și poate defini sentimentele. Pe parcursul întregii cărți se află într-o luptă continuă cu el și cu pasiunile ce-l mistuie pe interior.

Nu vreau să mă gândesc la Dakota și nu vreau să-mi fie dor de Nora. Sunt un om rău pentru că-mi plac două persoane?

Pe de o parte se află Dakota, fosta lui iubită, de care s-a despărțit atunci când s-a mutat. Aparent decizia i-a aparținut ei. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Landon simte nevoia să o protejeze de câte ori e nevoie. Iar Dakota este deosebit de geloasă și posesivă chiar, nu concepe ideea de a-l vedea implicat într-o altă relație.

De cealaltă parte se află Nora, prietena Tessei, colega de apartament a lui Landon. Cele două fete petrec destul timp împreună. Iar Landon ajunge să interacționeze aproape zilnic cu Nora. Se simte atras permanent de ea și de cele mai multe ori se lasă acaparat. Se pare că această nevoie de protecție îi este caracteristică, căci și-o manifestă și în relația cu Nora.

Un triunghi amoros în care fiecare are propriile secrete. O poveste plină de tinerețe și erotism.

A reușit oare Landon să se hotărască? A reaprins flacăra iubirii pentru Dakota sau a ales să înceapă o nouă relație cu Nora? Nu-mi rămâne decât să te invit să citești cartea dacă te-am făcut curios/curioasă.

Lista mea de lecturi este variată. Aici găsiți și alte recenzii semnate de Rox 🙂

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

Eu sunt Roxana, îmi poți spune Rox. Sunt mama unui băiețel și sunt o fire destul de emotivă și câteodată prea perfecționistă. Cer mult de la mine și de la cei din jur. Pasionată de IT, de lectură și de filme, chiar și de jocuri pe calculator. Consider blogul casa mea virtuală. Bine ai poposit la mine! :)

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *