Nimic mai mult | Anna Todd

Înainte să încep să citesc cartea Annei Todd, Nimic mai mult, am citit recenzii și păreri. Le-am găsit atât de diferite, de la o stea la cinci, încât am hotărât să îi dau o șansă. Poate ar fi trebuit totuși să citesc întâi seria After, dar ordinea în care îmi aleg lecturile e destul de neinspirată uneori.

Iată-mă așadar pășind din necunoscut în povestea cărții Nimic mai mult. Personajul central este Landon Gibson, un tânăr de 21 de ani. Problema lui este că nu se poate hotărî, nu-și poate defini sentimentele. Pe parcursul întregii cărți se află într-o luptă continuă cu el și cu pasiunile ce-l mistuie pe interior.

Nu vreau să mă gândesc la Dakota și nu vreau să-mi fie dor de Nora. Sunt un om rău pentru că-mi plac două persoane?

Pe de o parte se află Dakota, fosta lui iubită, de care s-a despărțit atunci când s-a mutat. Aparent decizia i-a aparținut ei. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Landon simte nevoia să o protejeze de câte ori e nevoie. Iar Dakota este deosebit de geloasă și posesivă chiar, nu concepe ideea de a-l vedea implicat într-o altă relație.

De cealaltă parte se află Nora, prietena Tessei, colega de apartament a lui Landon. Cele două fete petrec destul timp împreună. Iar Landon ajunge să interacționeze aproape zilnic cu Nora. Se simte atras permanent de ea și de cele mai multe ori se lasă acaparat. Se pare că această nevoie de protecție îi este caracteristică, căci și-o manifestă și în relația cu Nora.

Un triunghi amoros în care fiecare are propriile secrete. O poveste plină de tinerețe și erotism.

A reușit oare Landon să se hotărască? A reaprins flacăra iubirii pentru Dakota sau a ales să înceapă o nouă relație cu Nora? Nu-mi rămâne decât să te invit să citești cartea dacă te-am făcut curios/curioasă.

Lista mea de lecturi este variată. Aici găsiți și alte recomandări semnate de Rox 🙂

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 10 Comments

 1. Raluca

  Pare o carte interesanta. Majoritatea cred ca am avut dubii asemanatoare la un moment dat. E un personaj cu care te poti identifica usor. M-ai facut curioasa. O sa citesc cartea. Merci

 2. cudrag.cristina

  O lectura despre triunghiuri amoroase, mereu palpitante si cu evenimente neasteptate. Cartea poate duce oriunde cu un asemenea subiect 🙂 Lectura placuta in continuare in 2019, pare interesant!

 3. Mirela Marin

  Mi-ar plăcea să aflu răspunsul la întrebarea pe cine a ales Landon.
  Pun pe lista de citit, mi-ar plăcea să o citesc.

 4. unblogcolorat

  Desi nu este genul de carte pe care as citi-o, totusi ceva mi-a atras atentia. Cred ca se citese usor si ca nu am nimic de pierdut daca o lecturez.

 5. AlinaS

  O adevărată recenzie care mi-a stârnit curiozitatea. Încă nu am citit cartea 🙁

 6. Simona

  De mult timp doream să citesc ceva de la acest autor. Poate că încep cu această lectură. 😘 Sunt curioasă dacă mă va prinde. De obicei îmi plac cărțile cu triunghiuri amoroase.

 7. Catalina Coman

  N-am reusit inca sa citesc nimic scris de Anna Todd. Chiar sunt curioasa daca mi-ar placea.

 8. Alexa

  Pot spune ca m-ai cucerit cu recenzia ta si m-ai facut foarte curioasă sa aflu mai multe despre aceste povești de dragoste dintre cele 3 personaje! 😉

 9. Roxi Ciobanu

  Mi se pare ca suna a o poveste atipica pe care se bazeaza mai toate serialele tv. Si totusi, as citit-o oricand alaturi de o cana de ceai si cateva fursecuri. 🙂

 10. Gabriela

  O poveste interesanta si captivanta de dragoste. ♥️ Abia astept sa o citesc si eu.

Leave a Reply