Căruciorul de cumpărături
Mamicie

Căruciorul de cumpărături, jucărie magică


De când a început R. să se joace nu prea am văzut interes pentru o jucărie care să dureze mai mult de 10 minute. Ei bine, asta a fost până când a descoperit căruciorul de cumpărături. Știați că poate fi atât de popular printre cei mici? Nu e de mirare că am văzut și în unele magazine, încercând să îi implice. Știu ei de ce!

Am primit astăzi video când eram la muncă de la soț cu R. prins într-o sesiune de shopping în bucătărie. Cu două cărucioare de cumpărături, achiziționate într-un pachet de jucării second hand. Cred că tot i-am dat play de vreo trei ori. Imita perfect gesturile noastre în toată această activitate.

Ca să recapitulez conținutul pachetului, vă zic că am mai avut și un ATV pentru copii, o mașină de pompieri și un excavator, ambele tip ride-on, cu manete, un tobogan și o tricicletă.

Super achiziție, ele în stare destul de bună, iar banii au ajuns direct la piticul care încerca să-și schimbe jucăriile vechi cu unele potrivite vârstei lui.

Revenind la căruciorul de cumpărături, știu de la soț că l-a împins timp de o oră prin toate colțurile casei. Iar în seara asta a stat tot cam atât în încercarea de a-l umple cu produse: megablocks, mașinuțe, un pliant cu instrucțiuni, o bormașină și un ciocan (jucării). Chiar și un bon de cumpărături. Diversitate :))

Absolut senzațional. Așa prins n-a fost până la cele 18 luni (împlinite fix azi). Asta e amintirea noastră din această zi. Știu că mergem des la cumpărături și că și lui îi place. Poate pentru că iese la plimbare cu mașina ori că vede multe multe produse la un loc.

După așa o zi am ajuns la concluzia că un cărucior de cumpărături poate fi jucăria magică atunci când ai încercat de toate și nu i-a captivat nimic. Am citit și recenzii ale produsului, la fel de mult entuziasm au produs și în alte case.

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

Bună! Mă bucur că eşti aici. Eu sunt Rox şi locuiesc împreună cu familia în Irlanda. Sper că ai găsit ce căutai! ;)

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *