Căruciorul de cumpărături, jucărie magică

 • Post author:
 • Post category:Mămicie
 • Reading time:2 mins read


De când a început R. să se joace nu prea am văzut interes pentru o jucărie care să dureze mai mult de 10 minute. Ei bine, asta a fost până când a descoperit căruciorul de cumpărături. Știați că poate fi atât de popular printre cei mici? Nu e de mirare că am văzut și în unele magazine, încercând să îi implice. Știu ei de ce!

Am primit astăzi video când eram la muncă de la soț cu R. prins într-o sesiune de shopping în bucătărie. Cu două cărucioare de cumpărături, achiziționate într-un pachet de jucării second hand. Cred că tot i-am dat play de vreo trei ori. Imita perfect gesturile noastre în toată această activitate.

Ca să recapitulez conținutul pachetului, vă zic că am mai avut și un ATV pentru copii, o mașină de pompieri și un excavator, ambele tip ride-on, cu manete, un tobogan și o tricicletă.

Super achiziție, ele în stare destul de bună, iar banii au ajuns direct la piticul care încerca să-și schimbe jucăriile vechi cu unele potrivite vârstei lui.

Revenind la căruciorul de cumpărături, știu de la soț că l-a împins timp de o oră prin toate colțurile casei. Iar în seara asta a stat tot cam atât în încercarea de a-l umple cu produse: megablocks, mașinuțe, un pliant cu instrucțiuni, o bormașină și un ciocan (jucării). Chiar și un bon de cumpărături. Diversitate :))

Absolut senzațional. Așa prins n-a fost până la cele 18 luni (împlinite fix azi). Asta e amintirea noastră din această zi. Știu că mergem des la cumpărături și că și lui îi place. Poate pentru că iese la plimbare cu mașina ori că vede multe multe produse la un loc.

După așa o zi am ajuns la concluzia că un cărucior de cumpărături poate fi jucăria magică atunci când ai încercat de toate și nu i-a captivat nimic. Am citit și recenzii ale produsului, la fel de mult entuziasm au produs și în alte case.

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has 14 Comments

 1. Anca

  Si fiica mea e incantata de caruciorul de cumparaturi, atata timp cat nu vede jucarii in magazin.

  1. Rox

   El e interesat de mașinuțe. Acum le pune în coș, le plimbă prin toată casa. Vrea să și le cumpere. :))

 2. Larisa

  Din pacate nu am un copil dar probabil ar fi avut farmec acest carucior cand eram eu copil.

  1. Rox

   Eu cred că pare activitate pentru oameni mari și de asta e așa interesantă 😉

 3. Mihaela Chirila

  Spor la cumparaturi Robert! 😍😁

 4. Simona

  Interesant ce ai relatat tu in articol. Copii vor in multe privinte sa ne imite, de aceea trebuie sa fim atenti la cum ne comportam in fata lor. Distractie placuta mai departe la cumparaturi!

  1. Rox

   Mulțumim, Simona! Să-l țină!

 5. Amalia Popa

  Cred ca ai putea sa-l folosesti si pentru depozitarea jucariilor mici, pentru a evita dezordinea in camera lui. Il inveti astfel sa le puna de fiecare data la locul lor. Te pup!

  1. Rox

   Mulțumim pentru idee! Cam la asta mă gândeam și eu. :*

 6. Ioana

  O fi vreo moda asta, pentru ca vad tot mai multi copii pasionati de caruciorul de cumparaturi! :))

 7. Catalina Coman

  Si al meu e pasionat de carucioare si chiar ma gandeam sa ii iau unul. :))

 8. Andra kat

  Haha, ce cool e jucaria asta
  O vreau si eu :))

Leave a Reply