1 an de blog
La aniversare

Articol aniversar: 1 an de blog

Acum fix 1 an pășea în mediul virtual primul meu articol. Deși scriam deja de mai bine de o lună și aveam câteva articole, le păstrasem pentru mine până când mi-am făcut curaj să le împărtășesc cu voi. 1 an de blog înseamnă, în cifre, 165 de articole și mai mult de 500 de comentarii.

Mai cochetasem cu ideea de blogging acum câțiva ani, a durat foarte puțin. Blogul respectiv este vizibil și acum, îl pot citi oricând. Dar nu mai știu datele contului ca să îl accesez.

Cum a apărut Jurnal de Mămică?

Numele mi-a venit în minte rapid. Nu m-am gândit că e poate prea general, prea comun. Nu m-am gândit să-l schimb. Și pentru că l-am creat într-o etapă nouă a vieții mele, maternitatea, nu putea fi mai potrivit.

Jurnal de Mămică a apărut când mă simțeam epuizată, fizic și psihic, într-un context de singurătate apăsătoare. Soțul pleca la serviciu dimineața și se întorcea seara. Iar eu eram cu bebe de nici 6 luni acasă, știind că nu am prea multe opțiuni pentru a petrece timp în afara ei. Eram cumva între patru pereți. Bine, mai mulți. :))

Am poposit în multe locuri. Am început să scriu pe platforma Wix. Nemulțumită, mi-am luat gândurile și le-am mutat la Blogger. După ce m-am obișnuit cu platforma lor și am învățat suficient cât să simt că mă descurc am plecat la WordPress(.com). Limitarea lor m-a făcut să îmi doresc altceva, să-mi trec domeniul pe self-hosting. Singură, doar cu un mail cu câțiva pași de la compania de hosting.

Eșecuri au fost și cred că vor mai fi, dar atâta timp cât învăț ceva din ele este în regulă.

Toate aceste etape au construit ușor ușor încrederea în mine și în cunoștințele mele. Am crescut, am învățat multe despre platforme până acum. La Blogger intram pe codul temei și îl modificam direct. Am încredere că pot să realizez ce îmi propun. Vreau să merg mai departe, să scriu mai mult și mai bine, să învăț tot ce ține de acest domeniu care mă pasionează.

Sunt aici, cu 1 an de blog in spate. Vreau să profit și de această ocazie pentru a vă mulțumi că-mi sunteți alături, să vă spun că vă mai aștept și altădată în căsuța mea. Mulți ani de acum înainte! Cheers!

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

Bună! Mă bucur că eşti aici. Eu sunt Rox şi locuiesc împreună cu familia în Irlanda. Sper că ai găsit ce căutai! ;)

38 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *