Cele mai citite articole
De-ale mele

Retrospectiva anului 2018: cele mai citite articole

Revin astăzi cu un articol în care vreau să vă prezint un top 5 cele mai citite articole în anul 2018. De fapt, este primul top anual, pentru că am blogul din ianuarie 2018 😉

1. O viață și încă o zi – volumul 1 | Alexandru-Mihai Gulie

Această recenzie conduce detașat topul și am observat interes din ce în ce mai mare în ultima lună pentru cartea lui Alex Gulie. Mi s-a părut ușor de citit și mi-a captat atenția de la primele rânduri. Ceea ce mă îndeamnă să v-o recomand și vouă.

2. Pâine de casă? Da, vă rog!

Românilor le place pâinea, nu e niciun secret. Mă întreb: cine ar refuza o felie de pâine de casă? În acest articol v-am lăsat o rețetă pe care o folosesc zi de zi. Este pur și simplu delicioasă.

3. Dușmanul binelui e mai binele

O vorbă celebră pe care am auzit-o la un moment dat a dat titlul acestui articol. V-am povestit despre pățania mea cu blogul, pierderea unui articol cu subiect de 1 decembrie. Să vreau “mai bine” de-acum? Mă mai gândesc.

4. Recomandări de filme de Crăciun

Serile de decembrie în fața televizorului, urmărind filme de Crăciun, mi se par extrem de relaxante. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine.

5. Floare-de-Zăpadă și evantaiul secret | Lisa See

Am ajuns să citesc cartea Lisei See pentru a mă încadra în tema lunii din cadrul unui grup pe Facebook. Este o poveste captivantă, șocantă pe alocuri, despre viața femeilor din China în secolul XIX..

Acestea sunt cele mai citite articole. Vă mulțumesc pentru interes. Intrăm în 2019 cu forțe proaspete, pregătiți să facem față provocărilor de zi cu zi, mai maturi și mai determinați. Nu-i așa? Și, dacă sunteți ca mine, cu o răceală. #desezon :))

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

Bună! Mă bucur că eşti aici. Eu sunt Rox şi locuiesc împreună cu familia în Irlanda. Sper că ai găsit ce căutai! ;)

34 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *