An Nou Fericit
De-ale mele

În prag de 2019. An Nou Fericit!

Este momentul să vă urez An Nou Fericit. Acum, când ultima zi din an este aici, când pașii ni se îndreaptă cu repeziciune către poarta invizibilă numită “noaptea dintre ani”, mă opresc să respir și să mă gândesc la ce a însemnat pentru mine 2018.

Mă tot uit de dimineață la Google Doodle, la elefanții cei ocupați. Suntem în Ajun de 2019, îmi spun. Ieri îmi uitasem până și vârsta și mă fâstâceam încercând să mă fac înțeleasă de către colega mea.

Ne grăbim, mereu avem ceva de făcut, mereu alergăm să ne îndeplinim sarcinile. Însă azi mă opresc puțin. Mă uit în jur, conștientizez, respir adânc. 2019 este o necunoscută și totuși am planuri, aștept clipe.

2018 a fost un an cu de toate. Greu, aș putea spune.

M-am luptat cu mine pentru a mă întoarce la muncă. Mă despărțeam dimineața cu gândul că orele vor trece imediat. Mă felicit pentru decizia luată de câte ori mă întorc după o zi plină și simt mai intens fiecare moment petrecut acasă. Toți trei avem de câștigat, împreună și separat.

2018 a fost anul în care am lăsat să treacă multe, m-am reinventat, mi-am ales mai bine prioritățile și persoanele pe care le vreau lângă mine. Am căutat să fiu pe aceeași lungime de undă cu cei din jur sau să ne evităm politicos pentru a ne fi bine. Am dat atenție lucrurilor cu adevărat importante pentru mine. Am avut parte de dezamăgiri, din care am învățat. Mulțumesc celor care mi-au fost aproape și care m-au acceptat așa cum sunt. Pentru că altfel nu pot fi.

Anul 2018 mi-a adus blogul, acest colțișor care mi-e tare drag și care îmi păstrează amintirile, locul unde revin mereu de câte ori simt nevoia. Sper să îmi fiți alături și anul viitor. Mă bucur să știu că de cealaltă parte a ecranului se află cineva care este interesat de articolele mele.

An Nou Fericit! Vă doresc ca atunci când trageți linie să vedeți că ați câștigat măcar puțin, că ați crescut și ați făcut ceva pentru voi anul acesta. Un 2019 cu împliniri și multe lucruri mărunte, acelea vă vor bucura sufletul. La Mulți Ani!

Dacă v-a plăcut articolul meu și vreți să fiți la curent cu noutățile vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook.

Bună! Mă bucur că eşti aici. Eu sunt Rox şi locuiesc împreună cu familia în Irlanda. Sper că ai găsit ce căutai! ;)

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *