Atmosfera Crăciunului în casa noastră

A venit Crăciunul neașteptat de repede. De la un an la altul zboară timpul de zici că l-a scăpat cineva din frâie. M-a prins parcă mai nepregătită de data asta, dar am reușit să mă organizez în Ajun. Vă spusesem că revin cu poze, să vă arăt ce ornamente și decorațiuni specifice am ales anul acesta pentru a crea atmosfera Crăciunului în casa noastră.

Primele două fotografii prezintă o mică scenă și încadrează câteva elemente ce trădează dorul de ducă. Fie că plecăm cu avionul, cu mașină decapotabilă sau cu unul din trenurile disponibile, făcând slalom printre brazi, gândurile noastre zboară acasă. Unde e mai bine ca acasă? 😀

În cea de-a treia poză am vrut să vă arăt ornamentul de pe masa de Crăciun. Se potrivește perfect cu fața de masă, țin minte și numele renilor lui Moș Crăciun, citindu-i de mai multe ori pe zi. Încă e Crăciun.

Am ales anul acesta și niște fețe pentru pernele decorative, sunt foarte ochioase și arată bine pe canapeaua din sufragerie. Împreună cu șemineul și toți oamenii de zăpadă desenat completează atmosfera de Crăciun din casa noastră.

Mă ia chiar și somnul. Dar cineva mic, gălăgios și extraordinar de energic nu m-a lăsat să dorm de dimineață. El nu știe că asta i-am cerut lui Moș Crăciun :))

Voi ce i-ați cerut Moșului? Vi s-au îndeplinit dorințele?

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Leave a Reply