Mi-a plăcut seria ecranizată Twilight. Îmi amintesc că abia așteptam lansarea unei noi părți. Acum, dacă tot am reînceput să citesc, m-am gândit că aș putea citi și cărțile lui Stephenie Meyer. Dar aceasta nu s-a lipit de mine deloc. Așa că m-am hotărât să schimb tema blogului. Cu una mai simplă, mai elegantă și mai rapidă.

Mi se pare plictisitoare tare această primă parte a seriei Twilight, cam bate pasul pe loc, iar sentimentul se datorează faptului că esența i-o cunosc deja. Și dacă mă gândesc mai bine, probabil nici filmul n-ar mai avea farmec acum. Am încercat de curiozitate să urmăresc trailer-ul, de asta vă zic.

Pentru că nu m-a prins suficient de tare mi-am dedicat puțin din timpul pe care îl am pentru a modifica tema blogului. E mai greu decât am crezut, mai greu decât atunci când am creat blogul. Schimbarea unei teme implică multe lucruri mărunte când ești departe cu blogul, lucruri cărora trebuie să le dai atenție, de la font și setări de aspect la formatarea imaginilor, ca să nu schimbi ceva cu un aspect acceptabil în altceva foarte dezordonat. Îmi place ce-a ieșit. Chiar aș putea spune că am fost productivă.

N-ar fi rău să-mi spuneți dacă vă place noul aspect. Mie mi se pare mai elegant decât precedentul.

Spre altă carte nu m-am îndreptat încă, dar pe “Amurg” o dau deoparte. Vă dau oricum de știre când voi termina un alt roman. Las, ca de obicei, câteva rânduri despre fiecare.

Categories: De-ale mele

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments