It always seems impossible until it’s done – Nelson Mandela

Aseară, în timp ce încercam să îl adorm pe R, am găsit câteva comentarii cu informații destul de eronate despre laptele matern. Nu am nimic cu mamele care hotărăsc să hrănească bebelușii cu lapte praf, de cele mai multe ori este o alegere, dar nici nu-mi place să văd că se promovează idei precum nu toate mamele au lapte, laptele se brânzește sau laptele nu este bun.

Avem nevoie să promovăm alăptarea, avem nevoie să ne informăm corect, este dreptul nostru și al copiilor noștri. Vă las și eu un infografic mai jos, sper să vă ajute sau măcar să vă stârnească curiozitatea să vă aprofundați cunoștințele în domeniu. Cunoașterea înseamnă putere!

lapte matern vs praf

signature

 

Categories: UtileInfografic

Subscribe
Notify of
guest
5 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Andreea D.
Andreea D.
2 years ago

Util articol. Fara sa fiu rautacioasa, am observat in jurul meu ca majoritatea mamelor care hotarasc sa hraneasca copilul cu lapte praf e ….comoditatea. Desi teoretic e mai obositor sa te trezesti noaptea sa pregatesti laptele praf, pe timpul zilei e oarecum mai usor pentru ca distanta dintre hraniri e mai rara, fiind cum zice si in tabelul tau mai greu digerabil. ..ceea ce le permite tinerelor mame sa fie mai “independente”. Acum recent am vorbit cu o mamica care e la al doilea copil, primul fiind hranit cu lapte praf, pe al doilea propunandu-si sa il hraneasca exclusiv cu… Read more »

Andreea D.
Andreea D.
2 years ago

Util articol. Fara sa fiu rautacioasa, am observat in jurul meu ca majoritatea mamelor care hotarasc sa hraneasca copilul cu lapte praf au ca principal motiv..comoditatea. Desi teoretic e mai obositor sa te trezesti noaptea sa pregatesti laptele praf, pe timpul zilei e oarecum mai usor pentru ca distanta dintre hraniri e mai rara, fiind cum zice si in tabelul tau mai greu digerabil. ..ceea ce le permite tinerelor mame sa fie mai “independente”. Acum recent am vorbit cu o mamica care e la al doilea copil, primul fiind hranit cu lapte praf, pe al doilea propunandu-si sa il hraneasca… Read more »