Ador plimbările prin parc. Să fie lungi, cu puțină briză și raze de soare printre crengi, să fie verde tot în jur și să mai am și companie. Oare cer prea mult? Se pot îndeplini toate odată? Azi da.

La doar două săptămâni după ce am născut abia mergeam 1 km și acela cu multe pauze. Pe lângă faptul că stomacul nu mai coopera nici picioarele nu mă ajutau. Atunci mi-am dat seama că nu e glumă și că operația de cezariană este una majoră iar recuperarea poate fi lentă. Ceea ce mi se spusese în primele zile mi se confirma.

Am descoperit un parc într-o pădure destul de aproape de casă. Mergeam pentru prima dată. Și nu l-am parcurs nici măcar pe jumătate. Am aflat astăzi.

La muncă merg în medie 10 kilometri în 8 ore și urc cam 12 etaje, zice telefonul meu și eu îl cred, adună chiar și cei câțiva metri făcuți prin casă, deci orice pas contează.

Normal că m-am bucurat la maxim de plimbarea de azi, eu sunt prima când vine vorba de plimbări în natură, vremea a ținut cu noi și nici nu mi-am dat seama când am ajuns înapoi în punctul de plecare. N-am simțit oboseala, am mers doar 2 kilometri. Nimic senzațional la acel parc, doar liniștea, iar R a abandonat rapid încă de la început, probabil stătea foarte confortabil în căruțul lui.

Apoi ne-am relaxat pe bancă sub ploaia de baloane de săpun, ne-am jucat cu mingea, am stat pe iarbă cu mâinile sus – ați văzut reacții ale bebelușilor când sunt puși pe iarbă? Dacă nu, să căutați, cam tot așa e și R acum 😄 Au fost și plânsete, și nemulțumiri, dar pe alea le lăsăm în urmă, au fost de la oboseală. Noi, trei, iar ei, cinci de data asta. Ne simțim bine împreună. Am mai bifat o zi perfectă! Încă o zi sub soare.

Acum a mai rămas foarte puțin până la vacanță, trec zilele rapid. Aș spune că o așteptăm cu toții, de la mic la mare, dar R nu are așteptări încă. Avem noi și pentru el.

Să vă invit la o plimbare? Ori poate la un picnic? Avem voie să călcăm iarba, să știți 😁

Cu drag, Rox
0 0 vote
Article Rating
Categories: De-ale mele

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments