De-ale mele

Scrisoare către Iepuraș

   De câțiva ani mi-am făcut un obicei din a-mi pune niște dorințe la fiecare sărbătoare, indiferent că urmează să ne viziteze Moș Nicolae, Moș Crăciun sau Iepurașul.

   Știu încă din primii ani de școală că sus-numiții există doar în povești și prin cântecelele și poeziile memorate de cei mici, dar sufletul meu de copil încă mai crede că dorințele se pot îndeplini dacă ajung la ei. Astfel că, fără să vreau, cu fiecare ocazie, mai am câte o cerință. Anul trecut, de exemplu, îmi doream ca Iepurașul să-mi aducă o poză cu bebelușul din burtică și să aflu dacă va fi băiat sau fată (chiar dacă eu intuiam că e un băiețel năzdrăvan), ceea ce am și primit.

   Anul acesta îmi doresc liniște. Să ne bucurăm de fiecare achiziție importantă, să petrecem mai mult timp împreună, să stăm toți la masă mai des, să călătorim mai mult, vreme mai caldă și mai puțină ploaie. Și să fim sănătoși. Abia aștept să merg acasă, să ne întâlnim cu cei dragi, să revăd marea, să stau la soare. Cu fiecare zi suntem tot mai aproape de momentul acela.

   Eu vă urez sărbători fericite cu lumină în suflet!

Rox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s