Mamicie

O fotografie pentru veșnicie

rsz_dsc_0274
   Astăzi mi-am exersat talentul de fotograf, nu mai folosisem aparatul foto de ceva timp. În speranța că R va fi mai atent la mine decât la durerea lui de dințișori sau ureche am vrut să imortalizez momentul.

   Am reușit să îi captez atenția, iar ce a ieșit este nemaipomenit. Cum să fi ieșit altfel cu așa un model, o frumusețe de băiat? De obicei nu pun poze cu el pe internet, chiar și pe Facebook sunt afișate doar pentru prieteni, nu-mi place să le fac publice, însă parcă aș vrea să va arăt și vouă măcar o dată la ce mă refer.
   S-a lăsat așteptat, nu am putut nicicum influența momentul în care să apară în viețile noastre, însă sunt tare mândră că sunt mama lui și un astfel de zâmbet mă face să uit de tot și toate, îmi arată că merită, indiferent de câte obstacole întâmpinăm.
   Așa e viața unei mame, se trăiește la intensitate maximă. E un amestec de zâmbete, agitație, plânsete, nesomn și lista poate continua în funcție de trăirile fiecăreia. Bucurați-vă de copiii voștri, sunt unici și cresc cu o viteză uluitoare. Când simțiți că nu mai puteți, respirați adânc și gândiți-vă că nu va dura o veșnicie, toate vor trece mai devreme sau mai târziu.
   Tot ce vă pot dori este să aveți parte de cât mai multe momente frumoase alături de minunățiile voastre!
Rox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s