Îi spuneam zilele trecute soțului meu că parcă timpul trece cu o viteză foarte mare și nu înțeleg de ce această percepție asupra lui se schimbă atât de mult odată cu înaintarea în vârstă. Nu-mi aduc aminte să fi spus asta când eram copil, în perioadele cu examene când aveam mult de învățat și voiam parcă să se termine mai repede, să trec într-o altă etapă.

   Am găsit pe internet o știre destul de ciudată (sursa), de acum 2 zile, interesantă pentru mine care spune că un călător în timp din anul 2030 s-a întâlnit cu el, varianta cu 40 de ani mai în vârstă și au făcut schimb de idei. Și-au dat seama că sunt aceeași persoană când poveștile lor de viață semănau până la cel mai mic detaliu. Astfel că au apărut împreună într-un videoclip. Cei doi arată și vorbesc diferit, însă diferența de 40 de ani care este între ei pare a fi cauza. Se pare că acești călători au microchip-uri ce îi împiedică să spună lucruri care pot schimba succesiunea de evenimente. Noah spunea, într-un interviu anterior pentru Paranormal Elite, că metoda călătoriei în timp este folosită în prezent doar de organizațiile secrete. M-am amuzat maxim la citirea unui comentariu: “hrana este bună în viitor”. Întotdeauna citesc și comentariile, nu mă pot abține, unele dintre ele sunt chiar geniale.

  Noah (2030) a împărtășit cu noi și câteva dintre prezicerile despre viitor:

  • președintele Trump va fi reales în 2020;
  • telefoanele vor fi din ce în ce mai mari până în 2030;
  • roboții care au grijă de casă vor fi din ce în ce mai populari (pentru cine își va permite, mă gândesc);
  • încălzirea globală afectează și mai mult climatul, America de Nord are temperaturi tot mai crescute și Europa o climă din ce în ce mai rece;
  • oamenii vor păși pe Marte în 2028 și acela va fi anul în care călătoria în timp va fi făcută publică;
  • mașinile electrice pot călători cu până la 600 mile/oră (cine mai are nevoie de avioane?);
  • se descoperă tratamente pentru câteva dintre boli, inclusiv unele forme de cancer;
  • inteligența artificială câștigă tot mai mult teren până în 2021 (pe tema asta am văzut chiar un video în care era vorba despre restabilirea priorităților în ceea ce privește educația: avem nevoie să canalizăm atenția generației de mâine către domenii în care o mașină ori un robot nu poate lucra, domenii în care sensibilitatea și gândirea omului sunt esențiale).

   Mie îmi cam sună a SF. Mă pasionează domeniul călătoriei în timp, despre filme pe subiect nici nu vă mai povestesc, însă din punctul meu de vedere călătoria în timp nu există. Singurul moment care pe mine mă derutează câteodată este acela când am senzația de deja-vu, când mi se pare că am mai trăit acea secvență până la cel mai mic detaliu, dar n-am citit niciodată mai multe despre asta, n-am căutat răspunsuri, am pus mereu pe seama viselor.

   Eu aș vrea să mă întorc în timp dacă aș putea, de viitor nu cred că aș fi interesată, bineînțeles cu condiția să pot reveni în prezent. Sunt multe momente pe care aș vrea să le mai trăiesc o dată. Iar unul dintre ele și cel mai recent este din perioada sarcinii, când am fost 2 în 1 și de care îmi este dor.

Rox

Categories: De-ale mele

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments