Astăzi sunt tare bucuroasă. Ieri mi-am făcut (am primit) cadou (de la soțul meu cu sugestie din partea mea) un domeniu propriu pentru blogul meu. Am încercat printre picături să mi-l personalizez și zic eu că e gata pentru a fi făcut public. E cadoul pentru 8 martie și pentru toate ocaziile de anul acesta.

  Am citit multe despre Blogger, am văzut că poți pierde toată munca cât ai clipi, iar eu nu vreau să mi se întâmple asta. Chiar dacă îmi fac backup destul de des, tot nu mi-ar pica bine o asemenea situație. Mă învățasem totuși să lucrez cu ei. Începusem să am trafic, tot mai mulți cititori ajungeau pe paginile mele. Editam fără emoții tema în HTML, știam când ceva nu merge bine. Astea toate din pasiune pentru IT. Mă ambiționam să găsesc soluții pentru a centra elemente pe pagină ori pentru a-mi crea propriul logo, în condițiile în care toate tutorialele arătau doar partea ușoară și aproape întotdeauna intervenea o eroare. Aveam planuri să-l transform într-un blog bilingv, începusem să-mi traduc articolele rând pe rând.

Google Translate e groaznic la traducerile din română în engleză. Nu pot să spun că engleza mea e perfectă, dar cu siguranță mă fac înțeleasă, mai ales de către un vorbitor nativ. Dacă mi-ar permite timpul, zău că aș continua cu partea în engleză. Acum îmi iau însă la revedere de la Blogger. Noua platformă nu permite editarea la asemenea nivel, e ceva mai strictă, dar îmi place, mi se pare mai ușor de gestionat.

  Pe voi vă aștept ca de obicei, în spațiul meu cel nou.

Vă salut.

Aceeași,

Rox

Categories: De-ale mele

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments