Mergând pe ideea că ne-am plictisi dacă toate ar fi numai lapte şi miere în viaţă realizez că ziua de azi e una din acele zile în care nimic nu-mi iese. De dimineaţă o ţinem într-un mârâit şi o agitaţie continuă, probabil din cauza dinţilor.

Dacă ar putea să spună ce îl supără, ar fi bine. E o adevărată muncă de detectiv şi trebuie să te înarmezi cu răbdare şi nervi de oţel. Abia am reuşit să-i pregătesc mâncarea şi nici măcar nu a fost interesat.

Aseară am cumpărat o cană 360 pentru apă. Pe prima nu ştie şi nu vrea să înveţe să o folosească. I-am dat cu linguriţa câteva zile, dar nu vreau să îl obişnuiesc aşa.

Nu cooperează în nici un fel, nu o acceptă deloc nici pe cea nouă, i-ar da drumul să vadă dacă poate să zboare. Am renunţat, nu trebuie forţat.

Sper să fie mai bine data viitoare. Încerc să îmi păstrez calmul. Ştiu că nicio zi nu seamănă cu alta, aşa că aştept să treacă.

Colac peste pupăză, nici vremea nu ţine cu noi. E destul de frig. Iar vântul amplifică senzaţia. În privinţa frigului stăm totuşi destul de bine comparativ cu România.

Totuşi, vântul e cel care face ravagii aici. Uneori simţi pur şi simplu că nu te poţi opune, are o forţă extraordinară. Dacă nu mă înşel, în cei patru ani de când am venit în Irlanda cea mai mare viteză prognozată a fost de 160 km/h.

Am avut azi şi o tentativă de ninsoare, mai mult ca o ploaie îngheţată. Foarte rară e ninsoarea aşa cum o ştim noi. Acum fulguieşte uşor şi e întuneric de crezi că abia de-acum se face dimineaţă. Pentru că aşa-s iernile aici.

Semnat,

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire printr-un like/share. E gratis! Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

Categories: De-ale mele

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela
Mihaela
1 month ago

O da!
Câtă dreptate ai ☺️
Ma faci sa ma simt mai bine,desi mi se tot repeta ca e doar o perioada si ca va trece pana nu citesc parca nu pot sa imi implementez in minte ca se va termina.☺️☺️☺️🤗
Iti multumim pentru articol 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Esti cea mai tare si tu stii asta
😘🤗🤗🤗🤗😘🤗🤗🤗